info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bayramlar Geleneklerimizi Yaşatan Önemli Bir Faktördür

Muratlı Kaymakamı böyle diyor

 

Muratlı kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Öğretmenevinde, kamu personeli, siyasi parti temsilcileri, köy temsilcileri ve basın mensuplarıyla bayramlaştı.
 
Burada bayramların önemine değinen Hersanlıoğlu, “Bayramlar, insanları birbirine yaklaştıran, kaynaştıran, örf ve ananelerimizin yaşatılmasını sağlayan önemli bir faktördür. Amacımız, günümüz döneminde gittikçe teknolojinin esiri olup, unutulmaya başlayan, toplum ve aile iletişiminin kaybolmaya başladığı zamanda eski kültür ve ananelerimizi tekrar hayata geçirmektir.
 
Bu bayram gününde bir araya gelmemizde destek olduğunuz için teşekkür ederim. Hepinizin bayramını kutluyorum.” Dedi. Ardından Muratlı, belediyesi, zabıta amirliğine geçerek, oradaki memurlarla bayramlaştı. Bu ziyaretin ardından bir ilki gerçekleştiren Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, şimdiye kadar kaymakamların ziyaret vermediği polis karakolunu ziyaret edip, polis memurlarıyla bayramlaştı. Polis karakolunda Başkomiser Ercan Uğur Aydoğdu tarafından karşılanan Hersanlıoğlu, polis memurlarıyla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.
 
Buradan Jandarma karakoluna geçen heyeti Garnizon Komutanı jandarma başçavuş İsmail Köksal karşıladı. Askerlere hitaben bir konuşma yapan Hersanlıoğlu,“Bu bayram gününde sizinle birlikte jandarma bölgesindeyiz. Tabiri caizse, sizlerle birlikte mesai arkadaşıyız.
 
Silahlı kuvvetlerinin diğer birimlerinin haricinde, jandarma biriminin böyle bir özelliği var. Akabinde, böyle bir kamu hizmeti de görüyorsunuz. Vatani hizmetini yerine getirirken, kamu hizmetini de görüyorsunuz. Adli görevleriniz ve idari görevleriniz var. Dolayısıyla, benim şahsi kanaatim, daha sorumluluk dolu bir askerlik yapıyorsunuz. Hepinizin bayramını kutluyorum.” Dedi.Hastane ziyaretinden sonra kutlama programı sona erdi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin