info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bbp’li Korkmaz Esnafın Sıkıntılarını Dinledi

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy ilçesinde Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Atatürk Caddesi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

AK Parti’den istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne geçen ve BBP’den Çerkezköy Belediye Başkan Adayı gösterilen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında esnafın sıkıntılarını da dinleyen BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için esnaftan destek istedi. Çerkezköy halkının kendilerine olan yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkmaz, “Halkımız, her gittiğimiz yerde bizleri güler yüzle karşılıyor. İnşallah onların teveccühü ile Çerkezköy’ü birlik beraberlik içinde kardeşçe yöneteceğiz” dedi. 
 
"ÇERKEZKÖY HALKINA HİZMETE TALİP OLDUM"
 
“Geleceğimiz için, çocuklarımız için çok güzel projelerimiz var” diyen BBP Çerkezköy Belediye başkan Adayı Faruk Korkmaz, “30 Mart yerel seçimlerinde sizler hizmetçi seçeceksiniz, efendi değil. O hizmetçi de karşınızda duruyor” ifadelerini kullandı. Ziyaretler esnasında yolda karşılaştığı iki askerle sohbet eden Faruk Korkmaz, askerlerin beresini takarak objektiflere poz verdi. Korkmaz, “Ben de yıllarca şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yaptım. Şimdi de Çerkezköy halkına hizmete talip oldum” diye konuştu. 
 
Ziyaretler esnasında Atatürk Caddesi’nde yıllardır telefonculuk yaptığını belirten bir esnaf, “Hükümet, kredi kartlarına taksit olayını kaldırdığı günden beri, bizim gibi esnafları satış yapamaz hale getirdi” diye serzenişte bulundu. Yanlışın farkına varıp o yanlıştan dönmenin en büyük erdem olduğuna dikkat çeken Faruk Korkmaz, “Hep birlikte hakkımızı arayacağız. İnşallah bu tür sıkıntılar da hükümetimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturulur” dedi. 
 
Esnaf ziyaretinde Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Habip Bilgin, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan ve BBP İlçe Yönetimi de hazır bulundu.