info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bedestenzedeler Belediye’ye Ateş Püskürüyor

Bedestende yeşil alan yapmak için istimlak edilen binaların sahipleri, Tekirdağ Belediyesi’ne ateş püskürüyor.

Esnaflar yerlerinin ucuza kapatıldığını iddia ederlerken belediye yetkilileri, bedellerin uzmanlar tarafından belirlendiğini ifade ettiler.
 
BİNALAR BEDAVAYA GİTTİ!
 
Bedestende yeşil alan yapmak için istimlak edilen binaların sahipleri, belediye tarafından aldatıldıklarını ifade ettiler.
 
KARŞIMIZDAKİ BİNA 850 BİNE….
 
Bedestende tek yıkılmayan binanın sahiplerinden Asım Özkan, ”Hukuk mücadelesi veriyorum. Beni de yordular. ‘Aralık ayında karar verilsin’ diye mahkemeye etki yapmak istiyorlar. Belediye yıkımı bir oldu bittiye getirmek istiyor. Tam karşımızdaki Mehmet Özballar’a ait 24 metre kare bina bundan altı ay önce 850 bine satıldı. Bizim binamız toplam 150 metre kare. Bu dükkânlardan ben 5000 lira kira alıyordum.
 
BİZİM BİNA İÇİN BANKAYA 610 BİN LİRA YATIRILMIŞ…
 
Karşımızdaki satılan bina şimdi 7500 lira kira getiriyor. Belediye komşularımın binasını yok pahasına kamulaştırdı. Bizim bina için bankaya 610 bin lira yatırılmış. Adalet mi bu? Oysa duyuyoruz bir takım yandaşlarının arsalarına değer kazandırmak için meclis kararları aldıklarını duyuyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
HAKKIMIZI ARAMAYA YEMİN ETTİK…
 
Yıkılan binalardan birisinin sahibi Ali Yaşar Tüfekçi ”Bana iki yüz elli bin lira istimlak parası verdiler. Bizi aldattılar. Bütün yıkıma uğrayan esnaflar hakkımızı aramaya yemin ettik.” dedi.