info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye Başkan Yardımcısı Kendisine Karşı Gelenleri Sürgüne Gönderiyor!(Özel Haber)

Belediye Başkan Yardımcısı Kendisine Karşı Gelenleri Sürgüne Gönderiyor!(Özel Haber)

 

Tekirdağ belediye başkan yardımcısı tarafından son zamanlarda sorumluluğunda çalışan personele karşı yaptığı uygulamalar ile belediye içinde ve halk arasında çok olumsuz konuşmaların geçmesine sebep oluyor.

Geçtiğimiz günlerde fen işleri müdürlüğün den sağlık işlerine gönderilen buradan da malkara yolu üzerindeki asfalt şantiyesine gönderilen kenan taşkın, ardından yine fen işlerinde çalışan mehmet lermi hakkında soruşturma açıldığı, destek hizmetler müdürü olarak görev yapan mehmet cankoç  muratlı caddesi ihalesinde komisyonda görev almak istememesi üzerine önce sağlık işleri müdürlüğüne daha sonrada sorumluluğunda bulunan imar ve şehircilik müdürlüğü emrine verildiği konuşulmaktadır. Çevre koruma kontrol müdürlüğünde görev yapan gülay taşkın (kenan taşkın’ın eşi) de şehir dışında bulunan park ve bahçelerde görevlendirildi.

Trakya kent de uzun zamandır başarıyla görev yapan sevtap kıran (tezeren) tekirdağ spor antrenörü ilhan kıran’ın eşi belediye başkan yardımcısına bir konuda karşı görüş beyan ettiği için şehir dışına, barbaros belediyesine sürüldü. Tüm bu yukarıda yazılan ve adı geçen belediye çalışanları tarafından iddia edilen bu konularla ilgili, gerek belediye gerekse chp yönetimleri bu başkan yardımcısı hakkında ki iddialarla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Daha önce belediyenin yapmış olduğu asfalt ihalesi ile ilgili ihale tarihinden bir hafta sonra gazetemizde “adrese teslim asfalt ihalesi” başlıklı bir haber yayınlamıştık. Bu haberle ilgili söz konusu başkan yardımcısı tarafından, gerek asfalt ihalesi gerekse muratlı caddesi ile ilgili yazdıklarımıza bu güne kadar cevap alamadık. Şimdi ise kendi personelinin sormuş olduğu bu sorulara  cevap bekliyoruz.