info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Belediye den ödüllü atık pil toplama yarışması

Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı tüm okullar arası atık pil toplama yarışması düzenliyor.

1-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan yarışmada, en çok atık pil toplayarak birinci olan okulun dış cephesi Çerkezköy Belediyesi tarafından boyanacak, ayrıca okul bahçesine basketbol potası ve direkleri ile birlikte voleybol filesi kurulacak. Yarışmanın ikinci ve üçüncülerine de ödül var.

Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy deki okullara yönelik Atık Pil Toplama Yarışması düzenlenecek.

ATIK PİL TOPLAMA YARIŞMASI

Yarışmanın 1 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını ve son teslim tarihinin 31 Mayıs saat 17.00 olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, bu yarışmanın Çerkezköy İlçesindeki Milli Eğitim Müdürlüğü ne bağlı tüm okullara açık olduğunu söyledi. Yarışmaya katılımın okul adına yapılacağını ifade eden Ertem, "Yarışmaya katılan okul müdürlüğü, okul ismi, öğrenci sayısı ve toplanan atık pil miktarını belirten bir yazı ile toplanan pilleri Çerkezköy Belediyesi Çevre Yönetimi Birimi ne teslim edecek. Piller tartılarak teslim alınacak" açıklamasını yaptı.

SONUCU, TOPLANAN PİLLER VE ÖĞRENCİ SAYISI BELİRLEYECEK

Yarışma sonucunu, okullarda toplanacak atık pil miktarının öğrenci sayısına bölünmesi sonucu elde edilecek orana göre belirleneceğini ve yarışma sonuçlarının 10 Haziran da Çerkezköy Belediyesi nin internet sitesinden açıklanacağını söyleyen Ali Ertem, yarışmanın ödülleri hakkında da bilgi verdi.

DERECEYE GİRENLERİN ÖDÜLLERİ

Yarışmada birinci olan okulun dış cephe boyasının yapılacağını, ayrıca okul bahçesine basketbol potası ve direkleri ile birlikte voleybol filesi takılacağını ifade eden Ali Ertem, "Yarışmada ikinci olan okulumuzun bahçesine basketbol potası ve direkleri ile birlikte voleybol filesi takılacak. Üçüncü olan okulumuzun bahçesine de basketbol potası kurulmasının yanı sıra 250 tane de fidan hediye edilecek" diye konuştu. Ali Ertem, yarışmada mansiyon ödülü alan üç okulun bahçesine de birer basketbol potası kurulacağını ve bu okullara 100 er adet fidan hediye edileceğini söyledi.