info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Seçime Gidiyor

Şarköy Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, 18 Mayıs Cumartesi günü dernek binasında olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirecek.

 

Şarköy Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13: 00'de dernek binasında olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirilecek.
 
Üç dönemdir dernek başkanlığını yürüten Ahmet Gürol, 27 yıl kamuda görev yaptıktan sonra emekli olduğunu ifade ederek "Şarköy Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nde 2 yıl genel, 2 müdürlük, sekreterlik yaptım. Üç dönemdir de başkan olarak görev yapıyorum. Şarköy Spor'daki 8 yıldır başkan yardımcılığı görevim devam ediyor. Beşiktaş derneği yönetim kurulu olarak karar aldık ve Harun Dalan arkadaşımızın başkanlığında devam edilecek. Ben bu kez yönetimde yer almayacağım. Şarköy Spor'daki görevime devam ederek, gençlerimiz için elimden gelen neyse onu yapmaya devam edeceğim. Şarköy Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığım sırasında gösterilen ilgi ve alaka nedeniyle, tüm üyelerimiz ve Beşiktaşlı taraftarlarımıza, Fenerbahçe ve Galatasaray Dernekleri yönetim kurulu başkan, yönetici ve taraftarlarına teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı Harun Dalan'ın da bu bayrağı en iyi şekilde yönetim kurulu ile temsil edeceğime inancım sonsuzdur." dedi.