info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Beşikten Bonzai, Çocuk Bezinden Esrar Çıktı

Tekirdağ ın Çerkezköy ilçesinde polis, 150 paket esrar, 30 paket bonzai ve çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirdi.

 

Edinilen bilgilere: Piyasaya uyuşturucu madde sunma hazırlığı yaptıkları belirlenen bir şebekeyi takibe alan asayiş ekipleri, yaklaşık 3 aylık bir takibin ardından operasyon düzenledi. Şüphelilere ait iki ayrı eve eş zamanlı olarak düzenlenen operasyona 4 ayrı asayiş ekibi katılırken, şahıslara ait evler didik arandı. 
 
Operasyonda ev sahibi F.D. isimli kadın, kızı F.A. ve damadı K.A. ile, evlerinde misafir olarak bulunan K.D. isimli kadın, ekipler tarafından gözaltına alınırken; satışa hazır 150 paket esrar, 30 paket bonzai, çok miktarda uyuşturucu hap ve 1 adette tabanca ele geçirdi. 
 
Evde yapılan aramalarda ilk etapta uyuşturucuya rastlayamayan polis ekipleri, aradıkları esrar, bonzai ve uyuşturucu hapları, çocuk beşiği ve bebek bezlerinin içinde buldu. 
 
Uyuşturucu maddelerle birlikte ele geçirilen 4 şahıs, asayiş ekiplerince sağlık raporu işlemlerinin tamamlanmasının ardından ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Piyasa satışa hazır halde uyuşturucu madde yaymaya çalışan uyuşturucu tacirleri, emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.