info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bezgin Gelin Kapaklı’nın Makus Kaderini Değiştirelim

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin, Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenen programda AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etti.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Salih Bezgin, Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda düzenlenen programda AK Parti’den Kapaklı Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Salih Bezgin salona konfeti yağmuru eşliğinde girdi. Kapaklı halkı ile el ele vererek tüm yükleri taşıyabileceklerini ifade eden Salih Bezgin, “Bir yerde birlik ve beraberliği sağlayabilmek için insanların yüreğine bakmalısınız” dedi. 
 
Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’nin ‘Birbirinize kin tutmayın, birbirinizi kıskanmayın. Kardeş olun’ sözüne vurgu yapan Salih Bezgin, “Bu ilçede aynı yolda yürüyorsak, aynı camilerde namaz kılabiliyorsak, aynı mezarlıklara gömüleceksek bugün hepimiz Kapaklılıyız demektir” ifadelerini kullandı. Konuşmasına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Birlik ve beraberliği ölümden başka hiçbir şey yenemez’ sözüne değinerek devam eden Salih Bezgin, “İnsanları olduğu gibi kabul etmeli ve Kapaklılı bilincini içimize sindirmeliyiz. Yardımlaşma ve dayanışma çok önemlidir. Başarının anahtarı ise birlik ve beraberliktir” dedi. 
Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte, Kapaklı’nın ilçe statüsüne yükseldiğinin altını çizen Salih Bezgin, “Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kapaklı’yı ilçe yaparak bizi onurlandırdı. Gelin hep birlikte AK Parti iktidarı ile Kapaklı’yı kalabalık köy görüntüsünden çıkaralım. Bunun için atılması gereken ilk adım AK Parti iktidarıdır” diye konuştu. Büyükşehir olan Tekirdağ’ın gelirlerinin iki kat arttığına dikkat çeken Salih Bezgin, AK Parti iktidarının Kapaklı’ya yapacağı desteğin de apaçık ortada olduğunu kaydetti. Kapaklı’yı bu nimetlerden mahrum bırakmamak gerektiğini ifade eden Salih Bezgin, “İnşallah 30 Mart sabahı Kapaklı’yı AK Parti iktidarına kavuşturacağız. Zaman birlik zamanıdır. Zaman değişme ve yenileşme zamanıdır. Zaman artık ‘yeter’ deme zamanıdır” diye konuştu. 
 
"KAPAKLI’DA İZ BIRAKANLARDAN BİRİ OLMAK İSTİYORUM"
Kapaklı Belediye Başkanlığı’na talip olmasındaki amacının tüm insanları temsil eden güvenilir kadrolarla Kapaklı’yı yeniden inşa etmek olduğunu söyleyen AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Salih Bezgin, “Dürüstlük ve erdem insanlığın gereğidir” dedi. Belediye Başkanlığı’na seçilmesi halinde asla ve asla maddi çıkarlar gözetmeyeceğini ifade eden Salih Bezgin, “Koltuk sevdalısı olmayacağım. Tek amacım hizmetleri sizlerle birlikte yapabilmektir. Bizim yalanla yanlışla işimiz yok. Ben sizlerin takdiri ile bu yolda başarılı olmak istiyorum. Ben Kapaklı’da iz bırakanlardan biri olmak istiyorum” dedi. Kapaklı’da mevcut yönetimin sunduğu hizmetlerin ortada olduğunu belirten Salih Bezgin, “Mevcut belediye yönetimi Kapaklı’yı kalabalık bir köy görünümünden öteye götürememiştir. Gelin hep birlikte Kapaklı’nın bu makus kaderini değiştirelim. Bana bir dayanak noktası verin Kapaklı’yı yeniden inşa edeyim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.