info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bir Şeyiniz Yok Diye Gönderildi Kalpten Öldü

İki kez göğsüm yanıyor diye gittiği hastaneden Bir şeyiniz yok diye eve gönderildi, evinde kalp krizi geçirerek öldü

 

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Devlet Hastanesi'ne iki kez "göğsüm yanıyor" diye gittiği ve "bir şeyiniz yok" denilerek eve gönderildiği öne sürülen belediye işçisi, evinde kalp krizi geçirerek öldü.
 
Şarköy Belediyesi Bakım Onarım Amirliği'nde 13 yıldır işçi olarak çalışan Muharrem Erol (36), rahatsızlanarak iki kez gittiği Şarköy Devlet Hastanesi acil servisinde, muayenesi yapıldıktan sonra evine gönderildi. Evli ve iki çocuk babası Erol, evine gönderildikten birkaç saat sonra, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi. Talihsiz işçinin cansız bedeni hastanedeki otopsinin ardından Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra belediye mezarlığına defnedildi.
 
"ARKADAŞIMIZ BİR ŞEYİNİZ YOK DENİLEREK HASTANEDEN EVİNE GÖNDERİLDİ"
Şarköy Belediye binası önünde, belediye işçileri adına bir açıklama yapan DİSK Genel İş Sendikası Trakya Şube Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Katırancı, "Hastane ve sağlık personelinin durumu tıbbi açıdan yetersiz kalmaktadır. İlçemizdeki tıbbi yetersizlik nedeniyle en son sendikamız üyesi, belediye işçisi arkadaşımızı kaybettik. Acil müdahale gereken arkadaşımız, Şarköy Devlet Hastanesi'ne bir günde 2-3 defa gitmiş 'göğsüm yanıyor, beni kontrol edin' demiş olmasına rağmen, kalp krizi geçirdiğinin farkında olmaksızın kendisine 'sizin bir şeyiniz yok gidin istirahat edin' denilerek arkadaşımız evine gönderilmiş ve sonuç itibariyle arkadaşımız aynı gün yaşamını yitirmiştir" dedi. İşçiler basın açıklamasının ardından, slogan atarak durumu protesto ettiler.