info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bisader Öğretmenler Günü Kutlaması Düzenledi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Balkan Göçmenleri Derneği (BİSADER), 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama programı gerçekleştirdi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Balkan Göçmenleri Derneği (BİSADER), 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama programı gerçekleştirdi. 
Kültürel ve sosyal alanda çeşitli faaliyetler düzenleyen BİSADER'in kutlama etkinliğine Rumeli kökenli 50 öğretmen bir araya geldi. BİSADER Lokalinde kahvaltılı düzenlenen etkinlikte Dernek yönetimi ve üyelerinin de hazır bulundu. 
BİSADER Genel Başkan Mehmet Cebeci, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, “BİSADER olarak baş tacımız olarak öğretmenlerimiz için böyle bir etkinliği gerçekleştirmeyi uzun yıllardır hedefliyorduk. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın gayretleriyle, bugün burada Rumeli kökenli öğretmenlerimizi bir araya getirdik. Biz göçmenler eğitim ve öğretime büyük önem veriyoruz. Bizleri eğiten ve hayata hazırlayan öğretmenlerimize de bu vesileyle şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte daha nice Öğretmenler Günü’nde bir araya gelebilmeyi diliyorum” dedi.
Daha sonra BİSADER Çorlu Şubesi Başkanı Ümit Yılmaz, kahvaltıya katılan öğretmenler de konuşmalar yaptılar. Dernek yönetim kurulu üyelerinin çocukları tarafından şiir ve kompozisyonlar da okundu. BİSADER Yönetim Kurulu Üyesi Nefise Karaoğlan’ın sunduğu etkinliğe İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Tamer Dodurka ile eşi Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Selime Dodurka da katıldı. Rumeli kökenli öğretmenlerle bir araya gelen Dodurka çifti, onlarla bir süre sohbet ettiler.

 

BİSADER’in düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen öğretmenler, meslektaşlarıyla tanışma imkânı buldular. Söz konusu etkinlikte dernek yönetimi, üyeler ve öğretmenler arasında birlik ve beraberliğin güzel bir örneği sergilendi.