info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Başkan Durdurulamıyor

TÜMKASDER Artık Tüm Tekirdağ`da

Tekirdağ Tüm Katamonulular derneği, büyümeye ve Tekirdağ'da etkili olmaya devam ederken, bu çalışmalarında yeni bir sayfa daha açarak, TÜMKASDER ADININ PATENTİNİ ALARAK, TEKİRDAĞ'DA ŞUBE AÇMA YETKİSİNE SAHİP OLDU.

Tekirdağ - Süleymanpaşa merkez binasının ardından popüler hale gelen Tümkasder Çerkezköy, Kapaklı, Şarköy ve Muratlı için yetki alırken, Malkara'dan da şube açma teklifi aldı. Bu konuda bir açıklama yapan başkan Rasim Gürsoy, "daha önce de belirttik. Belediyeler bu yaz bize yanlış yaptı ve organizasyonumuzu engellemek için büyük bir çaba gösterdi. Şu bilinmelidir ki, Kastamonu halkı, " bu şehre yüreğimizi koyduk " sloganıyla hem şehrine hem de kültürüne sahip çıkmayı iyi bilir. Artık şu bilinmelidir ki, TÜMKASDER, siyasilere boyun eğip kullanılacak bir dernek değil, memleketini, yaşadığı şehri, kültürünü, ananelerini yaşatacak güçlü bir dernektir.

BİZE DEĞER VEREN BAŞ TACI OLACAĞI GİBİ, BİZİ ÖTELEYEN DE KARŞIMIZDA OLACAKTIR.

Merkezde 5 bin nüfusun üzerinde,Tekirdağ genelinde yaklaşık 30 bin Kastamonulu ve artık Tekirdağlı olan vatandaş vardır. Eğer bir bayrak altında yaşayamıyorsak, barış, dostluk, kardeşlik kültürünü nasıl yaşatırız.

Tekrar söylüyorum, " BU ŞEHRE YÜREĞİMİZİ KOYDUK " YÜREĞİMİZİ KİMSENİN YARALAMASINA MÜSAADE ETMEYİZ.

GELİN TEKİRDAĞ'I EL ELE GELİŞTİRELİM, GÜZELLEŞTİRELİM, GELECEĞE MUTLU VE HUZURLU BİR NESİL, ÖRF VE ADETLERİNE ÖNEM VEREN, SEVGİ VE SAYGI DEĞERLERİNİ BİLEN BİR NESİL İLE BİRLİKTE IŞIK TUTALIM.

BU ŞEHİR HEPİMİZİN" Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin