info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Hafta Sonu Mhp’de Hareketli Saatler Vardı

Kongrelerle Dolu Bir Hafta Sonu

 
MHP Çerkezköy İlçe Kongresinde Koray Önsel 

Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde büyük heyecanla beklenen ilçe kongresi 2 adayla bu gün yapıldı. Eski ocak başkanı ve Çerkezköy haber gazetesi yönetim kurulu başkanı Şaban kardeş ile mahalli seçimlerde Çerkezköy MHP belediye başkan adayı ve Çerkezköy ilçe başkanı Koray önsel salonu dolduran partililere adeta demokrasi dersi verdiler.
 
Kongre divan başkanlığına il başkanı Enez Kaplan divan üyeliklerine Mustafa Aydın, Basan Bulut, Mehmet Üğsüz seçildiler. Gündem gereği saygı duruşu ve istiklal marşı okunması sonrası protokol konuşmaları sonrası faaliyet, mali raporlar ve tahmini bütçe kabul edilerek seçimlere geçildi.
 
Mevcut ilçe başkanı Koray Önsel ile Şaban Kardeş’in yarıştığı seçimde 400 delegeden 291’i sandık başına gitti. Kongrede 5 oy geçersiz sayıldı. Genel merkez tarafından 2 kez ilçe başkanlığına atanan Koray Önsel, bu kez 214 delegenin oyunu alarak ilçe başkanlığına seçildi. Diğer aday Şaban Kardeş ise 72 oy aldı. Genel kurula Milletvekili Bülent Belen, il başkanı Enez Kaplan, MYK üyesi Erdem Karakoç, il eski başkanı Yunus Meral, Tekirdağ il yönetim kurulu üyeleri , ilçe başkanları Şarköy Aslan Dallı, Muralı İmdat Altıntaş, Süleymanpaşa Sertaç Alkaya, Hayrabolu Alattin Özgül, Malkara Şencan Pakalpakçil, M.ereğlsii Musa Sarıaydın, Ergene ilçesi Ahmet Hisar, Kapaklı Yuısuf Çetin, Çerkezköy Koray Önsel, Çorlu Cüneyt Ergün, Saray Lütfü Mercan ve milletvekili eski adayları Hakan Özgül, Eser Önsel, Hayrabolu ilçe eski başkanı Salih Özkan ve çok sayıda partili katıldı.
 
 
MHP Malkara İlçe Kongresinde Koray Önsel 

Tekirdağ Malkara MHP ilçe kongresi bu gün yapıldı. Bu gün gerçekleşen genel kurulda iki aday yarıştılar. Çok heyecanlı ve kalabalık bir ortamda gerçekleşen MHP Malkara ilçe kongresinde mevcut başkan Şencan Pakalpakçil ile yola devam denildi.
 
Genel kurulda gündem gereği saygı duruşu istiklal marşı okunması sonrası divan oluşturuldu. Divan başkanlığına MHP Kocaeli büyükşehir belediye başkan adayı Saffet Sancaklı getirildi. Gündemdeki maddelerin oylanması ve yönetimin ibrası sonrası protokol konuşmaları yapıldı.
 
MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen gündeme dair, ve MHP nin meclisteki çalışmaları hakkında detaylı açıklamalar yaptı. 2015 genel seçimlerin de Türkiye’nin olmazsa olmazı MHP iktidarı için vatandaşlara uyarılar gönderdi.
 
Yapılan genel kurula MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, MYK üyesi Saffet Sancaklı, Tekirdağ il başkanı Enes Kaplan, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri, çok sayıda partili katıldılar.
 
Yapılan seçim sonrası Gürcan Yılmazgüç 123 oy, Şencan Pakalpakçıl 150 oy alırken 1 oyda geçersiz sayıldı.
 
 
MHP Kapaklı İlçe Kongresinde Şencan Pakalpakçıl

Tekirdağ Kapaklı ilçesi 1.olağan genel kurulu bu gün yapıldı. Yapılan seçimde divan başkanlığına Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen,Divan üyeliklerine il başkan yardımcısı Abdullah Mayadağ, Necdet Ülkücü, Ahmet Turan Kesek, Nail Kaleli seçildiler.
 
Yapılan 1.olağan genel kurula tek listeyle katılan Yusuf Çetin ve yönetim kurulu üyeleri seçildiler. Kongreye MYK üyesi Erdem Karakoç, il başkanı Enes Kaplan, Süleymanpaşa ilçe başkanı Sertaç Alkaya, il eski başkanı Yunus Meral, MHP milletvekili adayı Hakan Özgün, Eser Önsel, Hayrabolu MHP ilçe başkanı Salih Özkan ile çok sayıda partili katıldılar
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber