info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Plaja Erkek Sinek Bile Giremiyor

Tekirdağ ın Marmaraereğlisi ilçesinde, belediye tarafından kadınlara tahsis edilen ve erkeklerin girmesi yasak olan plaja, kadınlar tur düzenleyerek akın ediyor.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde, belediye tarafından kadınlara tahsis edilen ve erkeklerin girmesi yasak olan plaja, kadınlar tur düzenleyerek akın ediyor. 

 
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Aa muhabirine yaptığı açıklamada, plajın 5 yıldır kadınlara özel olarak hizmet verdiğini belirtti. 
 
5 yıl önce kendisini ziyarete gelen kadınların rahat bir şekilde denize giremediğini söylemesi üzerine kadınlar için özel bir plajın yapılmasının gündeme geldiğini anlatan Uyan, sahilde yaptıkları inceleme sonucu bir bölümü sadece kadınlara tahsis ettiklerini belirtti. 
 
Günde 500 civarında kadının bu plaja geldiğini bildiren Uyan, kadınların rahat edebilmesi için plajın çevresini brandalarla çevrildiğini söyledi. 
 
KADINLARI, KADIN ZABITALAR KORUYOR 
 
Kadınların yiyecek ve içecek ihtiyaçlarının karşılanması için plajda bir büfeninde bulunduğunu anlatan Uyan, şöyle konuştu: 
 
"Plaja erkek girmesi yasak. Plajdaki halkla ilişkiler sorumlusundan büfe çalışanına kadar tüm görevliler kadın. Büfede çalışanlar da kadınlardan oluşuyor. Ayrıca kadınlarımızın ücretsiz olarak faydalandığı bu plajda bir de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı kadın zabıta görev yapıyor. Zabıta, boğulmalara karşı denizde yüzen kadınların fazla açılmamaları için uyarı yapıyor. Plajın kadın halkla ilişkiler sorumlusu da, kadınların istek ve arzularını dikkate alarak, burada çeşitli düzenlemelerde bulunuyor. " 
 
Kadınların uzak bölgelerden plaja tur düzenlediğini, kadın ziyaretçi sayısının artması nedeniyle plajın kapasitesini arttırmak istediklerini anlatan Uyan, şunları kaydetti: 
 
"Kadın konuklarımızın artması nedeniyle, daha kaliteli hizmet vermek için plajı büyütmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda karayollarına kadar plajı büyütmek istiyoruz. Plajı büyültebilmemiz için çalışma ve yazışmalarımız sürüyor. Plajı büyüterek, kapasitemizi 15 bine çıkarmak istiyoruz. " 
 
Daha çok tesettürlü kadınların ilgi gösterdiği Plajın konukları, günboyu güneşleniyor ve rahat bir şekilde denize girmenin keyfini çıkartıyor. 
 
Kadınlar, plaja 8 yaş altındaki erkek çocuklarıyla gelebiliyor.