info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Yolun Yapılması İçin Ölüm mü Olması Lazım?

Aşağısevindikli ve Kırkkepenekli Yolunu Neden Yapmadınız ?

Ben yazmaktan bıktım,onlar yapmamakta direnmeye devam ediyorlar.Defalarca yazdık,anlattık,uyardık,biz çalıp biz söyledik.Söylediklerimizi anlamak o kadar mı zor? Yukarısevindikli-Vakıflar yolunun çok bozuk olduğunu,ÖLÜME SEBEBİYET VERECEĞİNİ DEFALARCA DİLE GETİRDİK.NEYİ BEKLİYORSUNUZ? Hadi bizi boşverin,Fen işleri daire başkanlığı Büyükşehire bağlı değil mi? Tekirdağ büyükşehir belediye başkanı Sayın Kadir Albayrak,Yeşilsırt mahallesinden sonra bu iki yolun yapılacağını defalarca söyledi.Fen işleri daire başkanının Albayrak’ı yalancı durumuna düşürmeye ve halkın karşısında sözünü tutmayan başkan konumuna sokmaya Fen işlerinin hakkı var mı? Bana “en kısa zamanda yapılacak” hikayesini daha fazla söylemeyin.Yaz bitti kışa giriyoruz.Kış ayında asfalt olmayacağını ilkokul çocukları bile bilir.
Sayın Kadir Albayrak.Ya da sevgili Kadir Ağabey;Siz bize bu iki yolun yapılacağını daha bahar mevsimine girerken söylediniz.Hani nerede? Aylar geçti,hala bir icraat yok.Bu yolun yapılması için birilerinin ölmesi mi lazım.Ayrıca,bir daire başkanının büyükşehir belediye başkanının talimatını yerine getirmemesinin nedeni nedir? Fen işleri büyükşehirden bağımsız mı çalışıyor? Neden başkanın “yapılacak” dediği yerler yapılmıyor?
Sayın Kadir Albayrak’a da bir çift sorum var;
Sayın başkan,sizinle yaptığımız röportajda, “yazılarınızı okuyorum,gerekli yapılacak şeyler varsa yapıyoruz” dediniz.Fakat bizim birlikte bu gayretimizi,bazı CHP parti mensupları kendi reklamları için kullanıyor,birilerini alıp,bizim yazdığımız,sizin yaptığınız yollara giderek, “incelemelerde bulunduk,bu işin takipçisi olacağız” gibi sosyal medyada veya yerel gazetelerde açıklamalarda bulunuyorlar.Bu nasıl iş? Siz bu yolları neye istinaden yapıyorsunuz? Bu şahıslar rakip parti mensubu gibi  neden “takipçisi olacağız” kelimesini kullanıyorlar? Daha yeni haberini yaptığımız Müsellim-Balabanlı yolu için, “Balabanlı yoluna el attı” başlığı kullanılan bir haberde, “bu işin takipçisi olacağız” derken,neyin takipçisi olacaklar? Bizim ve Kadir Albayrak’ın çabaları sonucu yapılan yolların mı takipçisi olacaklar? Bunda hata,sayın Kadir Albayrak’ın  habere istinaden yazılı açıklama göndermemesi ve kendi partisinin belediye başkanının çabalarını şahsına mal edenlere il başkanı Şeref Çetin’in sessiz kalarak göz yummasıdır.
Muratlı CHP üyelerine de soruyorum;
Bu yolları dile getirdiğimiz VE YAPILMASINA VESİLE OLDUĞUMUZ İÇİN BİZ GÜNAH KEÇİSİ OLURKEN,HAZIR YAPILMIŞ YOLA GİDİP İNCELEME YAPTIĞINI VE TAKİPÇİSİ OLACAĞINI SÖYLEYEREK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANININ YAPTIĞI İŞİN TAKİPÇİSİ OLAN MI HAKLI?
BU MU SOSYAL DEMOKRAT ADALET ANLAYIŞI?
Sayın Şeref Çetin,daha ne kadar suskun kalacaksınız?
Sayın Kadir Albayrak,ne zaman yolları yapacaksınız,ne zaman, “hizmeti biz yapıyoruz,siz neyin takipçisisiniz?” diyeceksiniz?
O takipçi olan ve hizmete el atanlara da bir sözüm var;biraz adil olun, "bu işin takipçisi olacağız" yerine, "bu yollar şu kişilerin sayesinde oldu" deyin.Demezseniz de bu sizinle vicdanınızın arasındadır.
Muratlı Sentetik çim saha için de mücadele ettik,birileri kendine mal etti.Bunu her halükarda ispat ederiz.
BİRAZ EMEĞİMİZE SAYGI LÜTFEN...
Kaynak : Murat Ürtekin