info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bülent Belen, Belediye Başkan Adayı Anketi Yapacak

MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, belediye başkan adaylarını belirlemek için Genel Merkezi tarafından kamuoyu yoklaması yapılacağını söyledi.

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Başkanı Koray Önsel'in daha önce yaptığı, "Bizim belirleyeceğimiz ismi  genel merkez aday olarak açıklayacak." şeklindeki açıklamasına MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen yenisini ekledi. Belen, "Üzerinde anlaşmaya varılan isim varsa genel merkez bu ismi açıklar. Anlaşmaya varılamamışsa o zaman kamuoyu yoklaması yapılacak."dedi.
 
BELEN'DEN BELEDİYE ADAYLARI İÇİN AÇIKLAMA
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde partiler bir bir belediye başkan adayı olmak isteyen partilileri için aday adaylığı başvuruları alırken, MHP'de sessizliği Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen bozdu. Milletvekili Belen, Çerkezköy Gazetesi'ne yaptığı özel açıklamada partisinin aday adayları için başvuruları aldığını söyledi. Belen, "Aday adaylarının müracaatları şu anda kabul ediliyor. Partimizde isteyenler müracaatlarını yapıyor."dedi. Belediye Başkan Adayı'nın belirlenmesi süreciyle ilgili İlçe Başkanı Koray Önsel'in "Biz ilçe olarak isim belirleyeceğiz. Genel Merkezimiz bu ismi açıklayacak." şeklindeki açıklamasını hatırlattığımız  Milletvekili Belen şunları dedi:
 
ÜZERİNDE ANLAŞILAN İSİM VARSA ÖYLE OLACAK
 
Belediye Başkan Adayı'nı belirlerken, parti teşkilatlarının üzerinde fikir birliği ettiği bir isim varsa bu isim Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından açıklanacak. Ancak üzerinde fikirbirliği edilmemiş, ortak bir isim belirlenememişse o zaman kamuoyu araştırması yapacağız. Halkımızın fikirlerine başvuracağız. Genel Merkezimizin yapacağı kamuoyu araştırmasına göre aday belirlenecek."
 
DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ ADAYLAR VAR
 
MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, üzerinde fikirbirliği edilmiş bir aday şu an için olmadığını ancak fikir birliğine varılabilecek adayların bulunduğunu belirterek, "Şu an için görüşmelerimiz devam ediyor. Üzerinde fikirbirliği edeceğimiz bir aday çıkaracağız."dedi.