info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bülent Belen in 19 Mayıs Mesajı

Türkiye’nin yarınları gençliğe emanettir. Korkmadan, yılmadan, her türlü engellere ve zorluklara göğüs gererek, içinde bulunduğumuz kasvetli ve endişe verici dönemlerden kurtularak Türkiye’nin ve Türk milletinin geleceğini gençlerimiz şekillendirecektir.

 

Türkiye’nin yarınları gençliğe emanettir. Korkmadan, yılmadan, her türlü engellere ve zorluklara göğüs gererek, içinde bulunduğumuz kasvetli ve endişe verici dönemlerden kurtularak Türkiye’nin ve Türk milletinin geleceğini gençlerimiz şekillendirecektir. Bu azmin ve kararlılığın adı; Türk Gençliği’dir. Mazlum milletlere ve bütün İslam Âlemi’ne örnek olan “milli mücadelemizin” lideri, cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Nutuk’un son bölümünde Gençliğe Hitap ederek; “Ey Türk istikbalinin evladı! Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” demiş ve bu ülkenin mukaddesatını gençliğe emanet etmiştir.
 
19 Mayıs Bayramları, işte bu anlamda Gençliğin Ata’sına verdiği cevaptır. 19 Mayıs, hem milli bayramdır, hem de geleceğe doğru yürüyen Türkiye’mizin gülen yüzü, bitmeyen gücü, sönmeyen ateşi, nice başarılara imza atacak olan enerjisidir.
 
Gençlerimizin, yozlaşmanın ve yabancılaşmanın etkisine “dur” diyerek, kendi özünden ve toprağından beslenen akıl ve gönül birikimine ulaşmasını diliyorum. Gençlerimizin güçlü, başı dik, onurlu, ahlaklı, bilgili ve kültürlü nesiller olarak; her türlü emperyalist senaryoya ve her türlü cehalete karşı mücadele vereceğine yürekten inanıyorum.
 
Bu vesileyle, nice 19 Mayıs’larda milli şuur ve iman bütünlüğü içinde buluşmak, kardeşlik ve bütünlük içinde geleceği inşa etmek dileğiyle; 19 Mayıs bayramınızı kutluyorum.
 
Ne mutlu Türküm diyene!