info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Büyükşehir ve TESKİ Çalışanlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Tekirdağ su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından TESKİ ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleştirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, seminerde yaptığı konuşmada, iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem verdiklerini belirterek, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımızın iş sağlığı ve güvenliğine büyük önem veriyoruz. Sağlıklı ortamlarda çalışabilmeleri adına gerekli düzenlemeleri yapıyor, tedbirleri alıyoruz. Çalışanlarımızın da işbaşında iken son derece dikkatli olması ve iş sağlığı güvenliği konularına önem vermeleri gerekmektedir” dedi.
 
TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ olarak bu tür eğitim faaliyetlerine bundan sonra da devam edeceklerini söyledi.       
 
Seminerde, Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İş Sağlığı ve Güvenliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esin Tümer tarafından verilen seminerde, iş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlara önemli bilgiler verildi.