info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çaldığı Kredi Kartı ile Alem Yaparken Yakalandı

Edirne nin Keşan ilçesinde bir yakınının evinden çaldığı kredi kartıyla eğlenmeye giden zanlı, polisin takibi sonucu Tekirdağ da yakalandı.

 

Büyük Cami Mahallesi Haseki Sokak üzerindeki bir yakınına ait eve gelen Öner Işıksal (27), akşam saatlerinde A.A.'ya ait cüzdandan kredi kartı ve masa üzerinde bulunan cep telefonunu alarak evden ayrıldı. Öner Işıksal, daha sonra eğlenmek üzere Keşan şehir merkezinde bulunan bir gece kulübüne gitti. Burada bulunan garson V.K.'ya kredi kartını veren Öner Işıksal, V.K.'dan bin lira para çekmesini istedi ve kartın şifresini söyledi. V.K., bin lira parayı çektikten sonra, kartı ve parayı Işıksal'a teslim etti. Gece kulübünde geç saatlere kadar eğlenen Öner Işıksal, daha sonra Keşan'dan ayrılarak, Tekirdağ'daki evine gitti.
 
Cüzdanından kredi kartının masa üstünden ise cep telefonunun olmadığını fark eden A.A., olayın gerçekleşmesinden bir gün sonra 155 Polis İmdat hattını arayarak, kredi kartının ve telefonunun çalındığını söyledi. Bunun üzerine kredi kartında inceleme başlatan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kredi kartından işlem yapıldığını tespit etti. Bankaya giderek, ATM'de bulunan güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, gece kulübünde garson olarak çalışan V.K.'nın ATM'den para çektiğini tespit etti. Daha sonra, çalıştığı iş yerinden polis ekipleri tarafından gözaltına alınan V.K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. V.K.'nın alınan ifadesinin ardından gece kulübündeki güvenlik kameraları incelendi. Olaya karışan Öner Işıksal'ın tespit edilmesinden sonra durum, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirildi. Tekirdağ'a giden Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle ortaklaşa yaptıkları operasyonda, Öner Işıksal'ı evinde gözaltına aldı. Ardından Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Işıksal, buradaki ifadesinde suçunu itiraf etti. Gözaltında bulunan garson V.K. ise serbest bırakıldı.
 
Öner Işıksal, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Keşan Kapalı Cezaevi'ne konuldu.