info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Camdan Attıkları Torbadan Uyuşturucu Çıktı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde sokak aralarında uyuşturucu sattıkları belirlenen 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde sokak aralarında uyuşturucu sattıkları belirlenen 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. 
 
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, sokak aralarında satılmak üzere İstanbul'dan esrar ve uyuşturucu hap getirileceği ihbarı aldı. Bunun üzerine plakası belirlenen, ancak açıklanmayan otomobil, ilçe girişinde durdurulmak istendi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü Sabri Y. kaçınca kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında otomobildekiler camdan dışarıya bir torba attı. Takipteki ekiplerden biri torbayı alırken, diğer ekip de otomobili durdurarak içindeki İsmail B., Sabri Y., Murat F. ve Hayrettin H.'yi gözaltına aldı. Torbanın içinden ise 700 gram esrar ile 300 ecstacy hap çıktı. 
 
Ele geçirilen uyuşturu maddelere el konulurken, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve nakletmek' suçlarından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.