info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Can Enerji Açıldı

Can Enerji Yılda 250 Milyon Kilowat Elektrik Üretecek

Muratlı yolu üzerinde yapımına  bir süre önce başlanılan ve çok kısa zamanda inşaatı tamamlanan çevre dostu Can Enerji Üretim santrali  Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş,  Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar ile  bazı işadamlarının da katıldığı  törenle hizmete girdi.

Konukları kapıda karşılayan Can grup Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Can açılışa katılanlara bilgi vererek  santralin doğalgazdan elektrik üreteceğini söyledi. Tesisin 20 milyon euroya mal olduğunu anlatan Can 'Yılda 25 Milyon Kilowat elektrik üreteceğiz.Tekirdağ'daki  kojenerasyon santralinde  üretilen elektrik Tekirdağ Merkeze yetebilecek miktardadır'dedi.

Vali Kemelek düğmeye basarak üretimi başlattı ve  herkese hayırlı olmasını diledi. Can Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Can da santralin kurulmasında büyük emeği olan  Tekirdağ'ın sevilen  İşadamlarından Kadir Atıcılar'a plaket verdi. Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da Yönetim kurulu üyesi Can'a güzel bir tesis kazandırdığı ve isdihdama katkı sağladığı için teşekkür plaketi sundu.