info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çanakkale Zaferinin 94 Yıldönümü

İnsanlık tarihinin en çetin ve en kanlı savaşlarından birine sahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanlarıyla sulandığı Çanakkale Zaferi nin 94. yılını yaşıyoruz.

Dünyadaki gelişmelere baktığımızda, yaşanan işgal, soykırım ve zulümleri gördüğümüzde; ecdadımızın kanları, canları pahasına koruduğu vatanımızın, bağımsızlığımızın ve özgürlüğümüzün değerini bir kez daha anlıyor ve böyle yüce bir ecdadın evlatları olmaktan gurur duyuyoruz.
İnsanlığın anlamakta güçlük çektiği bir cesaret ve kahramanlık örneği göstererek, savaşmayı değil ölmeyi tercih ederken en ufak bir tereddüdü dahi olmadan, bir gül bahçesine koşarcasına şehadet şerbetini içmeye koşan atalarımıza, yalnızca Türk Milleti değil; tüm insanlık minnet borçludur.
94 yıl önce, dünyanın dört bir yanından gelmiş emperyalist haçlı ordusuna karşı duruşumuz ve onları tüm imkansızlıklara ve yokluklara rağmen geldikleri gibi gönderişimiz, bugünün düşmanlarına tarihimizden alınacak ibret dolu bir ders ve güzel yarınlar için bizlere umut kaynağı olmaktadır.
Bugün milletimizi bölmek isteyenlere, topraklarımızda gözleri olanlara Türkiye Kamu-Sen olarak bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ki; mucizeler yaratan bir milletin çocukları olan bizler, vatanımız ve milletimiz üzerinde hain emeller besleyenlere karşı kullanacak bir tek silahımız bile olmasa, onlara dünyayı dar edecek inanca ve iradeye sahibiz. Buna inanmayanlar için Çanakkale, bir abide gibi tarihin şanlı sayfalarında parlamaktadır.
Çanakkale; hürriyet aşığı bir milletin, yokluklar ve sıkıntılar cenderesinde, emperyalizmin en güçlü uşaklarına karşı verdiği bağımsızlık mücadelesinin ölümsüz anıtıdır.
Çanakkale; şeref ve namus mücadelesinin onur tablosudur.
Çanakkale; inancın, sevginin ve imanın simgesidir.
Çanakkale; milli birliğin, ortak kaygıların, birlikte yaşama arzusunun resmidir.

Bu vesile ile Türk Milleti nin ve emperyalizme, işgale, zulme ve soykırıma karşı savaşan tüm milletlerin zaferini kutlar, vatanı, milleti, ülkesi ve namusu için canlarını vermekten çekinmeyen şehitlerimize; emanetlerine sahip çıkacağımıza söz veririz. Ruhları Şad olsun!
Muzaffer DOĞAN
Türkiye kamu Sen
Tekirdağ İl Temsilcisi