info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çanakkale’ye Giden Mhp Otobüsü Kaza Yaptı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, MHP gezi otobüsüne arkasından gelen bir otomobilin aşırı hız ve sis nedeniyle çarpması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale Şehitliği'ni gezmeye giden Düzce'nin Gümüşova MHP İlçe Teşkilatı'nı taşıyan Halil Okumuş (45) idaresindeki 54 SK 568 plakalı otobüse, Malkara ilçesi girişi ışıklı kavşakta arkasında seyreden Şahan Ü. (34) idaresindeki 34 DB 6041 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve sis nedeniyle çarptı. 
 
Kazada otomobil sürücüsü Şahan Ü. otomobil içerisine sıkışarak yaralandı. Yolda seyir halinde olan diğer sürücülerin olayı görmelerinin ardından 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden çıkaramayınca olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu otomobil içerisinden çıkartılan yaralı sürücü, Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun birçok yerinde kırık olduğu öğrenilen yaralı sürücü, daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, polis ekiplerince otomobil üzerinde yapılan incelemeler sonrasında otomobil kurtarıcı ile otoparka çekildi. 
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.