info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Candan Yüceer Yaralılara İlk Müdahaleyi Yaptı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kazada yaralılara ilk müdahaleyi, CHP Tekirdağ Milletvekili ve aynı zamanda doktor olan Candan Yüceer yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Çorlu'da Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, Çerkezköy istikametinden Sağlık Mahallesi istikametine seyir halinde olan Hasan Günel idaresindeki 59 YC 352 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Ahmet Gündem idaresindeki 59 TE 865 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle 59 TE 865 plakalı aracın sürücüsü Ahmet Gündem ve yanında bulunan Raşit İpek yaralandı.
 
İLK MÜDAHALEYİ MİLLETVEKİLİ YAPTI
 
Kaza esnasında olay yerinden geçmekte olan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, aracını durdurarak yaralıların yanına koştu. Eşi ile beraber partisinin Tekirdağ'daki programlarına gittiği öğrenilen Yüceer yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, "Kaza önümüzde meydana geldi. Doktor olmam hasebiyle yaralılara müdahalede bulunduk. Umarım ciddi bir şeyleri yoktur. Geçmiş olsun diyorum" dedi.
Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralıları Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, yolun tek şeridi yaklaşık yarım saat ulaşıma kapandı. Trafik ekipleri başka bir kazanın meydana gelmemesi için yoğun çaba sarf ederken, trafik akışı kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. 
Kamyon sürücüsü Hasan Günel, diğer aracın kayarak karşısına çıktığını söylerken, "Son anda gördüm. Frene basarak yolun sağına doğru yanaştım. Fakat kazaya engel olamadım" dedi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.