info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çelikbilek; Bizi izlemeye devam edin

Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek basın toplantısından:"Bizi izlemeye devam edin!" dedi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen bir operasyon ile 55 gram toz esrar ve piyasaya sürülmeye hazır halde 6 kilo kubar esrar maddesi ile çok sayıda bandrolsüz kaçak cd ve dvd ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü binasında bir basın toplantısı yapan İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, göreve geleli iki ayı aşkın bir süre olmasına rağmen, var güçleri ile Tekirdağ için çalıştıklarını söyledi.
BANDROLSÜZ CD VE DVD SATICILARINA BİR DARBE DAHA
Çelikbilek, operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada; "İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için Ramazan Bayramı boyunca tüm personelim zaman mevhumu gözetmeden çalışmalarını etkin ve kararlı bir şekilde devam ettirmiştir.
Emniyet Müdürlüğümüz Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlilerimizce, Aydoğdu Mahallesi bila sayılı yerde faaliyet gösteren iş yerinde arama kararına istinaden yapılan arama ve kontrol neticesi, satışa hazır vaziyette bulunan bandrolsüz 198 adet CD,81 adet DVD, 144 adet kartonet, 225 adet jelatin e el konulmuştur.
Şüpheli hakkında 5846 sayılı Kanunun 81.maddesine muhalefet etmek suçundan dolayı tahkikata başlanmıştır." dedi.
Çelikbilek, yapılan operasyonlar sonucu Tekirdağ da son iki yılın en büyük uyuşturucu operasyonuna da imza attı. Emniyet personeline gösterdikleri gayret ve çabalar için teşekkür eden İl Emniyet Müdürü Çelikbilek, özellikle uyuşturucu vb. maddelerin üretim ve satışı gibi gençleri ve çocukları zehirlemeye yönelik her türlü yasa dışı faaliyetin içinde olanlara göz açtırmayacaklarının altını çizerek, takipçisi olacaklarını söyledi.
Tüm Tekirdağ halkının şimdiden takdirini kazanan başarılı Emniyet Müdürü Çelikbilek, bayramda gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla 9 kişinin uyuşturucu madde kullanımı ve satışından göz altına alındığını, bunlardan 3 ünün tutuklanarak cezaevine gönderildiğini, 6 kişinin serbest bırakıldığını ifade etti. Çelikbilek, operasyon kapsamında firari olan bir kişiyi ise arama çalışmalarına devam edildiğini vurguladı.
SON İKİ YILIN EN BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONU
Çelikbilek, 19 Eylül 2009 günü A.B. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada 1 gram toz esrar ve 1 adette esrarlı sigara bulunduğunu, yine aynı gün B.Y. isimli şahsın üzerinden ise satıla hazır halde fişekler halinde 3 gram toz esrar bulduklarını kaydetti.
Aynı gün yapılan aramalarda S.A. ve E.A. isimli şahısların üzerinden satışa hazır fişekler halinde 41 gram ve 10 gram toz esrar elde ettiklerini de sözlerine ekledi.
21 Eylül Pazartesi günü ise C.D. ve M.T.T. isimli şahısların üzerlerinden 1 er gram işlenmeye hazır kubar esrar maddesi çıktığını, aynı gün M.S. ve A. İ. adlı şahısların da 1 gram kubar esrar maddesi ile yakalandıklarını vurguladı.
Emniyetin araştırmalarını derinleştirmesi üzerine M.T.T. isimli şahsın evinde yapılan arama sonucu 6 kilogram piyasaya sürülmeye hazır kubar esrar maddesine ulaştıklarını ifade eden Emniyet Müdürü Çelikbilek; "Bu büyüklükte bir uyuşturucu madde yaklaşık 10 bin kişiyi zehirlemeye yetebilir. Yani Tekirdağ ın bir mahallesini kurtarmış olduk.Tekirdağ halkının içi rahat olsun. Bizler onların huzur ve refahı için görevimizin başındayız. Bu operasyonlarımızın devamı gelecektir. Kimsenin şüphesi olmasın. Tekirdağ halkına vereceğimiz mesaj şudur; Bizi izlemeye devam edin!" diyerek sözlerini sonlandırdı.