info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cem e benzesem gam yemeyeceğim!

Çerkezköy de döner ustası olarak çalışan Nuh Coşkun, günübirlik İstanbul a gidince başına gelmeyen kalmadı.

Çerkezköy de bir büfede döner ustası olarak çalışan Nuh Coşkun, günübirlik gittiği İstanbul da, tam 7 kez polis çevirmesine maruz kaldı. Polislerin Cem Garipoğlu sorgusuna tuttuğu Nuh Coşkun, "Daha Otogar a adım atar atmaz polisi karşımda gördüm. Cem Garipoğlu olmadığımı ıspatlayınca salıverildim. Ama Taksim e gidene kadar 7 kez farklı polisler tarafından sorguya alındım." dedi. Cem e benzesem gam yemeyeceğim diyen Coşkun "Zaten, onlar da şahsın estetik yaptırmış olabilceği ihtimali üzerinde duruyor." diye konuştu.
BİR DE ÜZERİNDE ÇİFT KİMLİK ÇIKINCA
Münevver Karabulut un katil zanlısı olarak kırmızı bülten le aranan Cem Garipoğlu na benzerliği dolayısıyla Otogar da iner inmez emniyet güçlerinin dikkatini çeken Nuh Coşkun un kimlik sorgulamasında Cem Garipoğlu olmadığı ortaya çıktı. Bakırköy e doğru yoluna devam eden Nuh Coşkun burada da ekipler tarafından çevrilerek sorguya alındı. Polis ekipleri nüfus cüzdanını çıkarmak için cüzdanına el atan Coşkun ın çantasında iki nüfus cüzdanı olduğunu görünce, kuşkular iyice arttı. Kısa bir süre sonra ikinci nüfus cüzdanının Coşkun un, 6 yaşındaki oğluna ait olduğu anlaşılınca yeniden salıverildi.
YEDİ YERDE YOLU KESİLDİ
Daha sonra Beşiktaş a ve Taksim e doğru yoluna devam eden Coşkun, buralarda da Cem Garipoğlu na benzerliği gerekçesi ile GBT sorgulamasına alındı. Polis ekipleri tarafından sık sık yolu kesilerek sorgulanan Çerkezköylü döner ustası Coşkun, Beyazıt ve Laleli de de bu benzerliğinin kurbanı oldu. Cem Garipoğlu olabileceği ve estettik operasyon geçirerek değişmiş olabileceği gerekçesi ile Laleli de de sorgulanan talihsiz dönerci, sorgulandıktan sonra, işlerini halletmeden soluğu Otogar da aldı.
GİTTİĞİNE PİŞMAN OLDU
Ekiplerin kendisini Cem Garipoğlu na benzetmesine çok şaşırdığını söyleyen Nuh Coşkun, "İstanbul a gittiğime pişman oldum. En son işlerimi yarım bırakıp Çerkezköy e döndüm. Büyük bir ihtimalle, polise, Benim Cem olduğuma dair ihbar gitti. Polis şahsın estetik yapmış olabileceğini de gözönünde bulundurup, öyle çalışma yapıyor. Cem ile ciddi bir benzerliğim yok deyince bana bu cevabı verdiler. Zaten Cem Garipoğlu yakalanana kadar İstanbul a adım atmayacağım." diye konuştu.İstanbul da, ekiplere Cem Garipoğlu olmadığını ispatlamak için uğraş veren ve sonunda Çerkezköy e dönen Coşkun a arkadaşları "Cem" lakabını takmış bulunuyor.