info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cem Garipoğlu’nun O Evde Kaldığı İddiasını Yalanladılar

3 Mart 2009 tarihinde öldürülen liseli Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun, Tekirdağ merkeze bağlı Bıyıkali köyünde gölet yanındaki bir evde kaldığı iddiasını evin hizmetlisi yalanladı.

Kamerayı görünce tepki göstererek çekim yapılmasını engellemek isteyen hizmetli, "7 yıldır burada çalışıyorum. Yüzde yüz eminim burada kalmadı" dedi.
 
Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun, cinayetin ardından 7 ay süreyle Tekirdağ'a bağlı Bıyıkali köyünde gölet kenarındaki bir evde gizlendiği iddia edildi. 'Girilmez' tabelalı gizemli evin hizmetlisi ise, Cem Garipoğlu’nun evde kaldığı iddialarını yalanladı.
 
İHA kamerasını görünce, kameraya saldırarak çekim yaptırmak istemeyen hizmetli, "Hiçbir şekilde burada kalmadı. Yüzde yüz eminim. Öyle bir şey yok. Bu gazetelerin uydurduğu bir şeydir. Ben 7 senedir bu evde çalışıyorum" şeklinde konuştu.
 
Bıyıkali köyü sakinleri ise, Cem Garipoğlu'nun köyde kaldığı söylentilerinin dolaştığını ancak kendisini görmediklerini ifade etti. Vatandaşlar, "Cem Garipoğlu burada kalmadı. Burada kalsa haberimiz olurdu. Çıkan haberlerde böyle bir şeyler olduğu söyleniyor. Öyle bir şey olsa haberimiz olurdu" dedi.