info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çemyo Seneye Veliköy’de Eğitim Öğretime Başlayacak

Göreve atandığı günden beri ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile okullarda habersiz denetim ve incelemelerde bulunan Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kaymakamı Metin Kubilay, bir yandan da nezaket ziyaretlerini sürdürüyor.

Kaymakam Metin Kubilay’ın nezaket ziyaretleri kapsamındaki son durağı Namık Kemal Üniversitesi oldu. 
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Namık kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, Kaymakam Metin Kubilay’a Çerkezköy’deki yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Bölgede eğitim alanında ileriye yönelik yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Veliköy’de yapımı devam etmekte olan Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu binası çalışmalarında gelinen nokta hakkında görüşüldü. 
NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu hizmet binası yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 2015-2016 eğitim öğretim döneminde öğrencilerin Veliköy’deki yeni binada eğitim öğretime başlamasının planlandığını ifade eden NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, ilçenin önümüzdeki yıllarda eğitim üssü olabileceğine dikkat çekti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da eğitime önem verdiklerini belirtti. 
 
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Adıgüzeloğlu'na da nezaket ziyaretinde bulunan Kaymakam Kubilay, daha sonra Çerkezköy’e döndü.