info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy e 5 Yeni Uzman Hekim Atandı

Sağlık Bakanlığı’nın Haziran ayında yapmış olduğu kurum içi atamalarda Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi ne 5 yeni uzman hekim atandı.

Atamalarla birlikte Nöroloji Uzmanı Nasıf İr, Göz Doktoru Erol Olgun, Cildiye Uzmanı Nurdan Yurt, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Sibel Hekimsoy ile Üroloji Uzmanı Timuçin Şipal önceki gün Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
 
Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Karaoğlu son atamalarla birlikte Kapaklı ile birlikte görev yapan uzman hekim sayısının 52’ye yükseldiğini söyledi.
 
Başhekim Karaoğlu, Çocuk Hastalıkları Uzmanı Sibel Hekimsoy’un Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde poliklinik hizmeti vereceğini belirterek “Yeni cildiye uzmanı ile birlikte bu alandaki uzman hekim sayımız 2 oldu. Her iki hekim de Çerkezköy Devlet Hastanesi’nin Kapaklı Binası’nda görev yapacak. Göz doktorumuz ise Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hizmet verecek. Bu şekilde Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde 2, Kapaklı Binası’nda ise 1 uzman göz doktoru ile vatandaşlarımıza hizmet verilecek. Ayrıca son atamalarla birlikte hem Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hem de Çerkezköy Devlet Hastanesi Kapaklı Binası’nda birer nöroloji uzmanı görev yapacak’’ bilgisini verdi.