info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Gıda Tarım Müdürlüğü Yeni Yerine Taşındı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni yerine taşındı.

Müdürlüğün yeni yerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakamı Metin Kubilay, bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını belirterek tüm personele başarılar diledi. 
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Hükümet Konağı zemin katındaki yeni yerine taşınan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Özellikle gıda güvenliği ve hijyeni konusunu çok önemsediklerini vurgulayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, bu konuda kendisinin hazırlamış olduğu bir projeyi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, diğer kamu kurum ve kuruluşları ve STK’ların işbirliği ile yakında hayata geçireceklerini ifade etti. Bu konuda çalışmaların başladığını sözlerine ekleyen Kaymakam Metin Kubilay çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını verdi. 
 
Yeni yerleri için İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne hayırlı olsun temennilerinde bulunan Kaymakam Kubilay, bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını dile getirdi. Kaymakam Metin Kubilay ziyaret sonunda İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeline başarılar diledi.