info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay Gazileri Ağırladı

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Desteklerden dolayı Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret eden Gaziler, Kaymakam’a teşekkür ederek Çanakkale Destanı Gelibolu Savaşları adlı kitap hediye etti. Gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferinin 99. Yıl Dönümü ve Şehitleri Anma Günü törenlerinin büyük bir katılımla ve iyi hazırlanmış programlarla gerçekleştirilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Kaymakamımız başta olmak üzere emeği geçen herkse teşekkür ederiz” dedi. 
 
Vatanın şehit ve gazilere borçlu olunduğuna dikkat çeken Kaymakam Metin Kubilay ise “Siz bu vatan için kahramanca savaştınız. En yüksek mertebelerden biri olan ‘Gazilik’ mertebesine ulaştınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman gazi ve şehit ailelerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.
 
Kaymakam Kubilay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği’nin başarılı çalışmalarının devam etmesini diledi.