info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay Görevine Başladı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesine atanan Kaymakam Metin Kubilay, görevine başladı.

Bugün göreve başlayan Metin Kubilay, göreve başlar başlamaz ziyaretlerine gelen Çerkezköy’de görev yapan basın mensuplarını kabul etti. Çerkezköy’e ilişkin ilk izlenimlerini basın mensuplarıyla paylaşan Kubilay, “Gayet güzel bir ilçeyle karşılaştım ve inşallah hayırlı hizmetler olur. 15 Ağustos itibariyle yeni görevimize başladık. Çerkezköy’ümüzde hep birlikte birlik ve beraberlik içinde hayırlı hizmetler yapmak nasip olur. Bu anlamda öncelikle ilçeyi tanıyacağız ve daha sonra daha kapsamlı konuşma imkanımız olacak.” dedi.
 
İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ve basın mensuplarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Metin Kubilay, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Görevime başlar başlamaz gelmenizden memnun oldum. Sizler de bir kamu görevi yapıyor vatandaşlarımıza doğru haber ulaşması bakımından büyük bir emek harcıyorsunuz. Sizler aracılığıyla tüm Çerkezköy’de yaşayan vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu bölgeye ilk defa geliyorum. Trakya’ya yakın olarak Armutlu’da 5 yıl görev yaptım. Daha sonra Sinop Gerze’ye tayin oldum ve orada da 5 yıllık görevimin ardından şimdi de Çerkezköy’deyim” diye konuştu.
 
Görev yaptığı bölgelerde basın mensuplarıyla sevgi ve saygıya dayalı olarak iyi ilişkiler içinde olduğunu sözlerine ekleyen Kubilay söyle devam etti: “Önemli hizmetlerin, vatandaşlara duyurulması gereken konuların sizlerin katkısıyla iyi şekilde duyurulabiliyor. Bu zamana kadar basın mensuplarının olumlu etkilerini gördük ve inşallah bundan sonra da olumlu etkilerini burada görürüz. Çerkezköy’e geldiğim andan itibaren ilk izlenimlerim çok güzel oldu. Çok güzel bir yerde inşallah güzel hizmetler olur. Vatandaşlarımıza sizler vasıtasıyla ulaşmamız mümkün olabiliyor. Duyurulması gereken kamu hizmetlerini sizler vasıtasıyla duyurabiliyoruz. Göreve yeni başlamışken ve ilk saatlerde bizi yalnız bırakmadığınız için tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. İnşallah hem bizler için hem de tüm kurumlarımız ve ilçemiz için güzel hizmetler nasip olur”
 
Eski görev yeri olan Sinop Gerze hakkında da konuşan Kaymakam Kubilay, “hızla büyüyen bir ilçeydi. Geçim kaynağı olarak tarım, balıkçılık ve turizm ağır basıyor. Aynı zamanda özellikle göreve başladıktan sonra sanayi kuruluşları artı ve tekstil sanayileri hızla büyümeye başladı. Son 3-4 yıl içinde hızlı bir gelişme gösterdi. Çerkezköy ve bölgeyi tanıdıktan sonra daha isabetli değerlendirmeler yapmamız mümkün olabilecek” bilgisini verdi.