info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay Hemşehrilerini Ziyaret etti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kars Ardahanlılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kuzey Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Amasyalılar Sosyal Kültür Yardımlaşma ve Yardımlaşma Derneği’ni ve Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma Derneklerini ziyaret etti.

Kaymakam Kubilay ziyaretlerinde, derneklerin de birer sivil toplum kuruluşu olduğunu hatırlatarak gelecek nesillere gelenek ve görenekleri aktarma ve öğretme bakımından önemli yer tuttuklarını kaydetti. 
Dernekler ayni zamanda devlet vatandaş arasında bir köprü görevi görmekte olduğunu ifade eden Kaymakam Kubilay,"Sanayi kenti olan ilçemizin devamlı gelişerek büyümesi ile birlikte kurulan hemşeri derneklerinin de ilçemizde birlik ve beraberliğin daha da pekişmesine önemli ölçüde katkı sağladıklarını da görmekteyiz. Tüm derneklerin ortak paydası da bu olduğunu görüyorum. Ortak paydamız da Çerkezköy’ü daha ileri götürmek için birlik ve beraberlik içinde çalışacağız” diye konuştu. 
Kaymakam’ın ziyaretlerinden memnun kalan dernek başkanları da, Kaymakamlığın iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduğunu, Çerkezköy’de 81 ilden gelen vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir yaşam sürdürdüklerini söylediler.