info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay’dan ÇTSO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, hizmet binasında tamamlanan tadilat çalışmasının ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na (ÇTSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇTSO’yu yenilenmiş olarak ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kubilay, “Her projede, ÇTSO’nun yanında olmaya hazırız” dedi. 
 
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri tarafından Yönetim Kurulu Toplantı Salon’unda ağırlandı. ÇTSO Hizmet Binasında kısa süre önce tamamlanan tadilatın ardından, odanın yeni yüzünü çok beğendiğini söyleyen Kaymakam Metin Kubilay, “ÇTSO’yu yenilenmiş olarak ziyaret etmekten memnuniyet duyuyorum. ÇTSO Yönetimi’ni ve Meclisi’ni bu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kaydetti.
 
Çerkezköy’ün, Trakya’da 115 bin kişilik nüfusu, bölgesinde yer alan yüzlerce fabrika ve ticaret odağı ile çok önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Kaymakam Kubilay, “Yaptığınız tadilat çalışmasıyla bölgenin gelişimi açısından önemli bir adım attınız ve bölgeye katkı sağladınız. Gerek kamu kuruluşları, gerek özel sektör, gerekse sivil toplum kuruluşları, hepimiz bir ortak paydada buluşuyoruz. Hepimizin amacı, kamuya en iyi şekilde hizmet etmektir. Bu anlamda biz Çerkezköy Kaymakamlığı olarak Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın gerçekleştireceği her projede, ÇTSO’nun yanında olmaya hazırız” dedi. 
 
"EN BÜYÜK SORUN NİTELİKLİ ELEMAN"
 
ÇTSO’nun, ilçenin en önemli STK’sı olduğunu kaydeden Kaymakam Metin Kubilay, “Biz ilçemiz adına olumlu olacak her çalışmada tarafız. Hizmette beraberlik ilkesi ile hareket ediyoruz. ÇTSO’nun bölge gelişimi adına yaptığı birçok çalışma var. Öncelikli olarak eğitime katkılarından dolayı yönetime teşekkür etmek istiyorum. Bizim de iş adamları ve ticaret erbaplarının sorunlarına yönelik çalışmalarımız var. Nitelikli eleman konusu, sanayicinin ve ticaret erbabının ciddi bir problemidir. Hazırladığımız projeler ile kısa sürede bu konudaki ihtiyaca cevap verir hale geleceğiz” diye konuştu. 
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, “Oda olarak hizmette beraberliği benimsedik. Önceliğimiz üyelerimize hizmet etmek ve bölgemizin gelişimine katkıda bulunmaktır. Kamu ve özel sektör ile yürüteceğimiz projeler bizleri daha da güçlendirecektir. Üyelerimize her zaman hizmetin en iyisini sunmak bizim ilkelerimiz arasındadır ” dedi.