info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Kent Konseyi Çalışma Gruplarında Başkanlık Seçimleri Tamamlandı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Kent Konseyi Çalışma Gruplarının Başkanlık seçimleri yapıldı.

Çerkezköy Kent Konseyi Konferans Salonu’nda yapılan seçimlerde İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu, Kültür Sanat Faaliyetleri Çalışma Grubu, Proje Geliştirme Çalışma Grubu ve Çevre Sağlığı Çalışma Grubu'nun başkanları belli oldu. Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz Başkanlığı’nda yapılan seçimlerde, Çevre Sağlığı Çalışma Grubu Başkanlığına oy birliğiyle Dr. Nurtekin Erol seçilirken, Tahsin Çipli Başkan Yardımcılığına, Hülya Dediğidoğru ise yönetim kurulu üyeliğine getirildi. 
Çevre Sağlığı Çalışma grubu başkanlık seçiminin ardından Kültür Sanat Faaliyetleri Çalışma Grubu Başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık için M.Günay Gökçe, Abdurahman Arslan ve Yasemin Tokgöz aday olurken, tek tek yapılan oylama sonucunda 21 oy alan M.Günay Gökçe başkan seçildi. Yasemin Tokgöz, aldığı 14 oy ile Başkan Yardımcısı, 5 oy alan Abdurahman Arslan da yönetim kurulu üyesi seçildi. 
Proje Geliştirme Çalışma Grubu'na Tuncay Üstünol Başkan olarak seçilirken, 30 oy alan Nuran Altıntaş Başkan Yardımcılığına, 23 oy alan Uğur Özcan ise yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 
Çalışma guruplarının son başkanlık seçimi ise İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu'nda yapıldı. 29 oy alan Naz Erdoğan, İmar Planlama Trafik Ulaşım Çalışma Grubu Başkanı olurken, 19 oy alan Naim Tavan Başkan Yardımcısı ve 16 oy alan Yaşar Aygün de yönetim kurulu üyesi seçildi. 
Toplantı sonunda konuşma yapan Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, çalışma gruplarının başkanlık seçimlerinin tamamlandığını ve her çalışma grubunun kendi alanlarında hazırlayacakları projelerle Çerkezköy’ün daha da kalkınmasına ve güzelleşmesine büyük katkı sağlayacağına inandığını, Çerkezköy Kent Konseyi olarak amaçlarının Çerkezköy’ü çok daha ileriye taşımak olduğunu kaydetti. Tüm çalışma gruplarında görev alanların bu bilinçte olduğunu ifade eden Karagöz, her grubun da özverili şekilde çalışma sergileyeceğini belirtti.