info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Nüfus Müdürlüğü Birinci Kata İniyor

Adliye birimleri yeni yerine taşınmasının ardından boşalan kısımlara yeni müdürlükler taşınmaya başlayacak.

Hükümet Konağı’nın ikinci katında faaliyet gösteren İlçe Nüfus Müdürlüğü, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın talimatıyla birinci kata taşınacak. Diğer yandan Mal Müdürlüğü de 1.kata taşınarak faaliyetlerini burada sürdürecek.
 
NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ARTIK BİRİNCİ KATTA OLACAK
 
Hükümet Konağı’nın 2. katında uzun yıllardır hizmet veren İlçe Nüfus Müdürlüğü, birinci kata taşınıyor. Hükümet Konağı’nın zemin kat ve birinci katında uzun yıllar hizmet veren Adliye birimleri, yeni yapılan Adliye Sarayı’na taşınmasının ardından boşalan iki katta farklı kurumlar hizmet vermeye başlayacak. Yapılan çalışmalar kapsamında Erna Center’da hizmet veren Mal Müdürlüğü de artık Hükümet Konağı’nda hizmet verecek.
 
NÜFUS VE MAL MÜDÜRLÜĞÜ AYNI KATTA OLACAK
 
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın talimatıyla İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Mal Müdürlüğü artık birinci katta hizmetlerine devam edecekler. Birinci katın sol bölümünü Nüfus Müdürlüğü sağ tarafını da Mal Müdürlüğü için tahsis edileceği öğrenildi. Bir kat aşağı inecek olan İlçe Nüfus Müdürlüğü artık 7 oda da vatandaşlara hizmet etmeye hazırlanırken, Mal Müdürlüğü de 11 oda da vatandaşlara hizmet edecek.
 
NİSAN AYINDA YENİ YERİNDE OLACAK
 
İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün yeni yerine taşınmak için Özel İdareden bilirkişi heyetinin geleceği ve yapacakları incelemenin ardından da ödenek çıkacağı öğrenilirken, çıkacak olan ödeneğin ardından da tadilat çalışmalarına başlanılacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından da Nisan ayı içerisinde İlçe Nüfus Müdürlüğünün yeni yerinde faaliyete geçebileceği öğrenildi. Diğer yandan İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gibi Hükümet Konağı’nda faaliyet gösteren kurumlarla ilgili ne gibi bir değişiklik yapılacağının da önümüzde ki günlerde netlik kazanacağı ifade edildi.