info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy TSO Personeli İçin Kahvaltı Verdi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, düzenlenen kahvaltı etkinliğinde personeli ile bir araya geldi.

Personel ve Yönetim Kurulu arasındaki birlik ve beraberliği pekişmek amacıyla verilen kahvaltıya, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve İsmail Akın, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve ÇTSO personeli katıldı.
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, kahvaltı sırasında yaptığı konuşmada göreve geldikleri günden bu yana personel ile yakın ilişkiler içerisinde olmaya özen gösterdiklerini ifade ederek, "Çünkü biz başarının, ancak takım ruhu ilişkisi ile yakalanabileceğinin bilincindeyiz. Bu nedenle bundan sonra da personelimiz ile sık sık bir araya gelip, üyelerimize daha kaliteli hizmeti nasıl sunabileceğimiz noktasında fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz" dedi. 
 
Göreve geldikleri günden bu yana ÇTSO’nun gerek fiziki gerekse hizmet noktasında büyük gelişmeler kaydettiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Neredeyse 1 yıldır personelimizle birlikte üyelerimize hizmet ediyoruz. Biz görevi devraldıktan sonra ÇTSO her alanda gelişme kaydetti. Bu gelişmeleri personelimizin özverili çalışmaları sayesinde gerçekleştirdik. Bu nedenle personelimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.