info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy TSO’dan Başkan Mandalı’ya Ziyaret

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya, Başkan Vekili İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel'in eşlik ettiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "30 Mart Yerel Seçimleri’nde hep şunu söyledik. Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday oldum ama tüm partililere gönlüm açık dedim. Onlardan da oy beklediğimi söyledim. Nitekim halkımız teveccühünü gösterdi ve beni 3’üncü kez Başkanlığa getirdi" dedi.
 
Kapaklı’nın Türkiye’nin diğer seçim bölgelerine nazaran oldukça barışçıl ve sağlıklı bir seçim süreci yaşadığını dile getiren İrfan Mandalı, "Bu sürecin sağlıklı bir şekilde işlemesine Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizler de katkı sağladınız. Neticede seçimleri geride bıraktık. Partimin rozetini yakamdan çıkardım. Artık tüm Kapaklı halkının başkanıyım. Şimdi seçim sürecinde verdiğimiz sözleri yerine getirme vaktidir" ifadelerini kaydetti. 
 
İrfan Mandalı’nın Belediye Başkanlığı konusunda büyük tecrübesi olduğunu dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Kapaklı halkı sizin hizmetlerinizden oldukça memnun. Öyle olmasaydı 3’üncü dönemde de Belediye Başkanlığı’na seçilemezdiniz. Bundan sonraki süreçte de bu halka en iyi şekilde hizmet edeceğinize olan inancımız tamdır. Diğer ilçelere bağlı mahallelerin Kapaklı’ya bağlanmak istemesi de sizin bu bölgede ne kadar sevildiğinizin en önemli göstergesidir" açıklamalarında bulundu.
 
ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ise belediye seçimlerinin partilerin değil, sevilen kişilerin seçimi olduğunu ifade etti.