info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy Türkiye Şampiyonu Çıkardı

Sessiz fırtına Kübra Kepenek Türkiye şampiyonu oldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Konya’da düzenlediği okullar arası Türkiye Yıldızlar Taekvando şampiyonasından Çerkezköy Nurullah Narin Orta Okulu öğrencisi Çerkezköy’ün gururu Kübra Kepenek bu şampiyonada da güçlü rakiplerini yenerek 33 Kiloda Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek bu şampiyonada da birinciliği kaptırmadı.
 
Çerkezköy’ün başarılı ve sessiz fırtına lakaplı sporcusu Kübra Kepenek bu turnuvada da birincilik elde ederek Çerkezköy’ün gururu olmayı sürdürdü.
 
Başarılı sporcu Kübra Kepenek’in antrenörü Güzel Spor Kulübü antrenörü Bilal Güzel “ Bir çok turnuvada ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden sessiz fırtına lakaplı sporcumuz Kübra Kepenek gerek uykusuna, yiyeceğine, içeceğini ve çalışma saatlerini programlı bir şekilde sürdürdü. Bu nedenle kendisinin olduğu gibi bizlerinde her zaman kendisinden başarı beklediğimizi çok iyi bildiği için işini çok mükemmel yapan sporcumuzdur. Kübra Kepenek yakında da Milli forma altında ülkemizi Avrupa ve dünya şampiyonalarında temsil edecek. Kübra kızımız milli forma ile de ayni şekilde dereceler elde edeceğine inanıyorum. Konya’daki şampiyonadan da Kübra’nın birinci olacağına inancım tamdı ve beklediğimiz dereceyi de elde etti ve çok mutluyuz” diye konuştu. Güzel “ Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay ve meclis üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.