info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Ferhat Göçer Rüzgarı Esti

Ferhat Göçer, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde verdiği konserde unutulmaz gece yaşattı.

Çerkezköy ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde verilmesi planlanan fakat olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Ferhat Göçer konseri yer altı otoparkı üzerinde gerçekleştirildi. Binlerce Çerkezköylü Ferhat Göçer’in şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı.
 
Türk müziğinin güçlü seslerinden Ferhat Göçer, Çerkezköylü’lerin akın ettiği konser alanında seslendirdiği şarkılarla tüm ilçeyi adeta yerinden oynattı. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, ‘Götür beni gittiğin yere’ şarkısı ile başladığı konsere ‘Ne olursun güzelim sevsen beni’, ‘Kalp kalbe karşı derler’, ‘Islak ıslak’, ‘Gül ki sevgilim’, ‘Aldırma gönül’ şarkıları ile devam etti. 
 
Binlerce Çerkezköylü sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederek konser alanını inletti. Sevilen şarkısı “Yastayım”ı da seslendiren Ferhat Göçer, sesi ve sahne performansı ile Çerkezköy halkının büyük beğenisini kazandı. Ferhat Göçer konserini ‘Bir garip yolcuyum’, ‘Gidemem’, ‘Biri bana gelsin’, ‘Şikayetim var’, ‘Hatasız kul olmaz’, ‘Ayrılsak ölürüz biz’, ‘Beni yak’ şarkıları ile devam ettirdi. 
 
Ferhat Göçer konser esnasında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i sahneye davet etti. Konseri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla planladıklarını fakat hava muhalefeti dolayısıyla yapamadıklarını belirten Ali Ertem, “Tüm kadınların kadınlar gününü kutluyorum. Kadınlarımız hayatımızın içinde her zaman var olan ve her zaman var olacak olan unsurdur. Kadınlarımızın en kutsalı analarımız. Tüm analarımızın elinden öpüyorum. Kadınlarımız hayatımızın bir diğer yarısı, ciğerimizin, ruhumuzun, bedenimizin yarısıdır” dedi. 
 
Ertem’in konuşmasının ardından Ferhat Göçer’e Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas tarafından çiçek, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından da plaket takdim edildi. Çerkezköy’ün şiir tadında bir gece yaşadığını söyleyen Kafkas, “Kadınlarımız olmasaydı şarkıların anlamı olabilir miydi? Kadınlarımız olmasa sevginin anlamı olabilir miydi? Onun için iyi ki varsınız. Bana göre siz hayatın tamamısınız. Biz de sizinle hayatı tamamlıyoruz” dedi. 
 
Aynı zamanda doktor olan sanatçı Ferhat Göçer’in şahsında tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı da kutlayan Kafkas, “Tüm sağlık çalışanlarımızın alnından öpüyorum. Bayramları kutlu olsun. Onlar bizim canımıza can katıyorlar. Özveriyle çalışıyorlar. Onların sayesinde dünyaya sağlıkta Türk modeli diye bir modeli oluşturduk. Ve onların sayesinde artık biz hayata tutunan insanlarımızın mutlu olmasının mücadelesini veriyoruz” ifadelerini kaydetti.
 
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas’ın konuşmasının ardından konserine devam eden sanatçı Ferhat Göçer, Çerkezköylülere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran Çerkezköylüleri cep telefonu ile görüntüleyen Ferhat Göçer, görüntüyü internete yükleyeceğini söyleyerek Çerkezköylü’lerin de görüntüyü izlemesini istedi.