info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköyspor Kampa Girecek

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürecek.

Olağanüstü kongrenin ardından Ahmet Korkmaz başkanlığında yeni bir yapılanmaya giden Çerkezköyspor, teknik direktörlüğe Orhan Gençer, yardımcı antrenörlüğe ise Bekir Sevindik’i getirmişti. Üst üste yaptığı transferlerle büyük ölçüde kadrosunu şekillendiren Çerkezköyspor hafta sonu Alibeyköyspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kızılpınar Belediye Sahası’nda oynanan karşılaşmada ilk kez taraftarının karşısına çıkan Çerkezköyspor maçı son dakikalarda kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup tamamlamıştı.
 
Çerkezköyspor bugün ise 10 günlük kamp programına çıkacak. Bolu’da kampa girecek olan Çerkezköyspor kamp boyunca yeni sezon kadrosunu şekillendirecek. Çerkezköyspor Kulübü Müdürü Ergün Uncuoğullarından, kamp boyunca antrenmanların dışında hazırlık maçlarına çıkacaklarını ifade ederek “Yeni sezon hazırlıklarını bir süredir Çerkezköy’de sürdürüyorduk. İlk hazırlık maçının ardından da çalışma programımızda yer alan kampa gireceğiz. Kamp boyunca teknik heyetimizin çalışma programı doğrultusunda günde çift idman gerçekleştireceğiz. Teknik ve taktik yöndeki antrenmanlar ile birlikte kamp boyunca hazırlık maçlarına da çıkacağız.’’ dedi.
 
Bolu kampının kadronun belirlenmesi yönünde etkili olacağını ifade eden Uncuoğullarından “İyi bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Kampta oyuncularımızın performanslarını görme imkanı bulacağız. Kampın sonunda da teknik heyetin görüşü doğrultusunda kadro belirlenecektir.’’ İfadelerine yer verdi.
 
Uncuoğullarından, Bolu kampı sonrasında çalışmaların Çerkezköy’de sürdürüleceğini ifade ederek şunları söyledi: “Lig, 21-22 Eylül tarihlerinden oynanacak ilk hafta mücadeleleriyle başlayacak. Bizler de kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirme adına elimizden geleni yapacağız. Kampın ardından hazırlıklarımızı Çerkezköy’de sürdüreceğiz. Kalan eksikliklerimizi de tamamlayıp lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz.’’