info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Cesedi 20 Gün Sonra Bulundu

Tekirdağ’da sokaklarda yaşayan 35 yaşındaki İlhami Atlı, Ertuğrul Mahallesi’nde kullanılmayan ahşap bir evde ölü olarak bulundu.

Mahalle sakinlerinin evden koku geldiğini ihbar etmesi üzerine bulunan Atlı’nın 20 gün önce içtiği kolonyadan zehirlenerek öldüğü sanılıyor.
Ertuğrul Mahallesi, Peştamalcı Caddesi üzerinde bulunan ve yıkılmaya yüz tutmuş tarihi bir evden koku gelmesi üzerine, mahalle sakinleri Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı’na haber verdi. Gelen temizlik ekipleri metruk evde inceleme yaparken, ikinci katındaki bir odada bir erkek cesedi görüp polise ihbarda bulundu. Eve gelen polis ekipleri yaklaşık 20 gün önce öldüğü tahmin edilen erkek cesedinin alkol bağımlısı İlhami Atlı’ya ait olduğunu belirledi.
 
İlk incelemede, içtiği kolonyadan zehirlendiği sanılan Atlı’nın cesedi, savcılık incelemesinin ardından, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Polisin ifadesini aldığı arkadaşları, evi ve işi olmayan İlhami Atlı’yı 20 gündür görmediklerini belirterek, “Biz de merak ediyorduk. Birkaç yere baktık ama maalesef bulamadık” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.