info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çesiad Protokol Ziyaretlerine Başladı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy’de göreve başladığı günden bu yana ilçeyi daha iyi tanımak amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulunan Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Yönetimini makamında ağırladı.

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Yönetimi, gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrasında başladğı protokol ziyaretleri kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği ÇESİAD Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Tabala, Doğan Hasan, Arif Yaman, Mesut Demirel ve Komiteler Sekreteri Fatih Balta yer aldı. 
 
Ziyarette ÇESİAD Başkan Yardımcısı İsmail Sözüer, derneğin çalışmaları hakkında Kaymakam Metin Kubilay’a bilgi verdi. ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tabala ise dernek olarak düzenledikleri ortak akıl toplantılarından bahsetti. Eğitim ve öğretimle ilgili çalışmalarının sürdüğünü belirterek konuşmasına başlayan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak çalışmaların faydalı olacağını ifade etti. Kaymakam Metin Kubilay, ÇESİAD Yönetimi’ne bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.