info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çiftlikönü Caddesinde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Belediyesi tarafından, Çiftlikönü Mahallesinde yaz döneminde devam eden alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından kış mevsiminin gelmesi nedeni ile bölgede Fen İşleri Müdürlüğünce yol çalışmaları hızlandırıldı.

Çalışmaları yerinde takip eden Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz’den çalışmalar ile ilgili bilgi alan Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç yaptığı açıklamada, görevde kaldığımız süre içerisinde Tekirdağ’da yolların altyapı ve üstyapı probleminin kalmayacağını belirterek, herkesin hak ettiği hizmeti eşit şekilde alacağını ifade etti. Hava şartlarına göre mahallelerde yol çalışmasının devam ettiğine dikkat çeken Başkan Dalgıç, şunları kaydetti: “İlgili birimlerimizin yoğun çalışmalarıyla hizmete en çok ihtiyacı olan yerlere hizmeti götürüyoruz.

Göreve geldiğimizden bu yana asfalt, parke ve beton yol çalışmasına büyük önem verdik. Seçim öncesi beyannamemizde ne söz verdiysek yerine getiriyoruz. Beton yol çalışmasının yanında duruma göre parke ve diğer yol çalışmalarımız devam edecek.

Hiçbir bahaneye sığınmadan Tekirdağ halkına hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bizim hizmetlerimiz çağdaş ve kalıcı çözümler üzerine kurulmuştur. Şimdiye kadar konuşup da halkımızı vaatlerle tatmin eden bir politika sürdürmedik.

Çok reklam da yapmadık, hizmetlerimizi de anlatmadık. Ama işlerimiz kendisini göstermeye başladı. Sabırları ve destekleri için tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.