info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Circo Italiano Perdelerini Açtı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi Belediyesi’nin katkılarıyla Çerkezköy’e gelen ve 10 gün boyunca Çerkezköy’de kalacak olan Circo İtaliano açıldı.

Sirkav Sirk Organizasyonu ile Çerkezköy’e gelen Circo İtaliano sirki ilk gününde büyük beğeni topladı. 
Çerkezköy'de açılışı gerçekleştirilen Sirke Çerkezköylüler adeta akın etti. Birbirinden değişik gösterilerle Çerkezköylülerin karşısına çıkan İtalyan sirki sergiledikleri gösterilerle büyük beğeni toplandılar. Özellikle palyaço show, trambolin show ve köpek gösterileri küçükler tarafından ilgiyle izlendi.
 
Gösterilerin devamında hava kuşak gösterileri izleyiciler tarafından meraklı gözlerle izlenirken, gösteri alanının orta yerine görevliler tarafından kucaklarda taşınarak getirilen dev timsahlar yere bırakıldı. Heyecanlı bir şekilde timsah gösterilerini izleyen izleyiciler timsahların sakinliği ve terbiyecisinin komutlarıyla istenileni yapmaları izleyicileri hayretler içinde bıraktı.
 
10 dakikalık bir aranın ardından gösteri alanına hazırlanan özel kafes sistemi ile aslanların gösterileri başladı. Alınan bütün güvenlik önlemleri sonrasında aslanlar ve terbiyecisi Elizabeht gösteri için sahneye çıktı. 
 
Gecenin finali ise Brezilyalı kardeşlerden geldi. Kapalı bir kafes içine motosikletleriyle giren iki kardeş sergiledikleri tehlikeli gösterileri şaşkınlıkla izlendi. Gösteriler sonunda tüm sirk çalışanları sahneye gelerek son olarak Gangnam Style dansıyla ilk geceki gösterilerini tamamlamış oldular. Sirkte palyaço show, trambolin show ve köpek gösterilerinin yanı sıra ayrıca tüplü akrobasi, halı show, hava kuşak gösterileri, Jonklör gösterileri, motor showlar, ölüm çemberi showu, timsah gösterileri ve aslanlarla kaplanların gösterileri yer aldı.