info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

ÇİSAD dan Ak Parti ve Mühendislik Fakültesine Ziyaret

Çorlu İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD) yöneticileri, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi nin yeni dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe yi makamında ziyaret etti.

Çorlu İşadamları ve Sanayicileri Derneği (ÇİSAD) yöneticileri, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi'nin yeni dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe'yi makamında ziyaret etti. ÇİSAD üyeleri daha sonra AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatını da ziyarette bulundu.

ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Kavut, yönetim kurulu üyeleri İsmail Tonguç, Nadir Yörük ve Müjdat Ayan, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe'yi ziyaret etti. Göreve yeni başlayan Dekan Göktepe`ye başarılar dileyen işadamları, Çorlu'nun gelişmesi için yapılması gerekenler, üniversitenin yeni açılacak bölümleri ve bu bölümlerin faaliyetleri ile bunların hayata geçirmesi konusunda fikir alışverişinde de bulundu.

ÇİSAD yöneticileri ikinci ziyaretlerini ise AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine getirilen Adnan Volkan'a yaptı. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Adnan Volkan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Güçlü bir kadro ile seçime hazırlanıyoruz. Çorlu'nun geleceği ile ilgili düşüncelerimiz ve isteklerimiz var" dedi.

Kaynak: Haberx