info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çolpan, Yeni Belediyeye Talip

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programla, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, Çolpan: “Yeniçiftlik ve Sultanköy’ün Marmara Ereğlisi’yle birleşmesi ile birlikte çatımız büyümüş ve genişlemiştir. Sultanköy’ün hayallerini gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Yeniden hayata başlayacak olan ilçemizi daha ferah, daha çağdaş, daha yaşanılabilir bir kent olarak düşlüyorum.” dedi.
 
Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen programla, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.Aday adaylığı başvurusu yapan Çolpan’ı, teşkilat mensupları ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.
 
ÇOLPAN: İNSAN ODAKLI VE UYUMLU ÇALIŞTIK
 
2009 yılında yapılan yerel seçimlerde aldığı yüksek oyla Sultanköy’de belediye başkanlığı görevini yürüten Çolpan, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu. Düzenlenen programa Ak Parti Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Muhittin Toruk,  Yönetim Kurulu üyeleri diğer adaylar katıldı.
 
Başkan Çolpan, burada yaptığı konuşmada “ 2009 yılında göreve geldiğimiz, insan odaklı yönetim anlayışıyla yola çıktık. Beldemizde güzel işler yapmanın, bölgemizi kalkındırmanın en önemli yolu, uyumlu çalışmaktan geçiyordu. Biz de teşkilatımızla ve kurumlarımızla ve diğer çalışmalarımızla bunu esas aldık.” dedi.
 
SULTANKÖY’ÜN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK
“Sultanköy’e beş yıl boyunca hizmet ederek kalkındırdıklarını ifade eden Başkan Çolpan, Sultanköy’de beş yıl boyunca gece gündüz demeden çalışıp, belde halkımızın hayallerini gerçekleştirdik. Bu süreçte başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ankara’nın büyük desteğini aldık. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu.
 
ŞİMDİ SIRA YENİ İLÇE MARMARA EREĞLİSİ’NDE
 
Çolpan, sözlerine şöyle devam etti: “Şimdiye kadar Sultanköy’ün gelişmesini ve çağdaş yaşanılabilir bir yer olmasını istiyordum. Şimdi de Yeniçiftlik ve Sultanköy’ün Marmara Ereğlisi’yle birleşmesi ile birlikte çatımız büyümüş ve genişlemiştir. Yeniden hayata başlayacak olan ilçemizi daha ferah, daha çağdaş, daha yaşanılabilir bir kent olarak düşleyip hayal kuruyorum. Geleceğine umutla baktığım ilçemizi daha ileriye ve hak ettiği noktaya taşımak istiyorum.”
 
Marmara Ereğlisi belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yapan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, son olarak şunları söyledi: “Yaşamaktan büyük zevk aldığım, doğup büyüdüğüm, sevdası ile yanıp tutuştuğum Marmara Ereğlisi için hizmet etmek benim için büyük bir keyif olacaktır. Bu sebeple hayallerimin gerçekleşmesi için Marmara Ereğlisi Ak Parti İlçe Başkanlığı’na giderek, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı’na aday adaylık başvurumu yaptım. İlçe halkımıza hayırlı olsun”
 
Çolpan, konuşmasının ardından katılımcılara ve yol arkadaşlarına teşekkür ederek, aday adaylığının ilçeye hayırlı olması dileğini sözlerine ekledi.