info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediye Personeline İletişim Eğitimi

Çorlu Belediyesi Personeline, Kurum içi iletişim konulu eğitim semineri verildi.

Yrd. Doç. Dr. Gülgün KARAHALİL tarafından gerçekleştirilen eğitime, farklı daire ve birimlerde çalışan personel katıldı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları; Serhad ÇATALKAYA, Ahmet SARIKURT, Oktay ÇOLPAN ın da hazır bulunduğu toplantıda, Belediye personelinin kurum içinde ve vatandaşlarla daha iyi ve etkili iletişim kurabilmesi için gerekli olan bilgiler, uygulamalı örneklerle anlatıldı.

Yrd. Doç. Dr. Gülgün KARAHALİL, İletişim nedir?, Kurum İçi İletişim, Beden Dili, Yüz yüze İletişim, gibi konuları uygulamalı örneklerle anlattı. Eğitim süresi boyunca, insanlarla kurulan ilişkilerde ve toplumsal yaşamda iyi ve etkili iletişimin yaşam başarısını da beraberinde getireceğini belirterek, yapılması gerekenleri ve kaçınılması gereken yanlışları örneklerle anlattı. Belediye çalışanlarının büyük bir ilgi gösterdiği iletişim eğitimin sonunda, "Stresle Başa Çıkabiliyor musunuz?" testi uygulandı. Daha sonra KARAHALİL tarafından testlerin sonuçları değerlendirildi.

Kurum İçi İletişim eğitimin ardından değerlendirmelerde bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad ÇATALKAYA, "Belediyeler hizmet kurumlarıdır. Çorlu Belediye yönetimi olarak, personelimizin bilgilenip bilinçlenmesine büyük önem veriyoruz. Kurum içi iletişim eğitiminin, vatandaşlarla kurulan iletişim ve diyaloglarda, personelimiz için son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamdaki eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecek," diye konuştu.