info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi Artık Telefonun Ucunda

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan t-belediyecilik kapsamında yürütülen çalışmaların tamamlandığını ve oluşturulan çağrı merkezinin hizmete girdiğini söyledi.

Çorlu Belediyesi nin (telefon belediyeciliği) t-belediye çalışmalarını tamamladığını dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Çorlu Belediyesi bünyesinde oluşturulan çağrı merkezini ziyaret etti ve çalışmaları yerinde inceledi.

Çorlu Belediyesi nin 684 75 00 numaralı telefonunun çağrı merkezine tahsis edildiğini söyleyen Başkan Baysan; "Bunun yanı sıra Türk Telekom Müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor. 444 lü bir hattın çağrı merkezine tahsisi için çalışıyoruz. Çorlu Belediyesinin kuruluş yılı olan 1877 yi alarak 444 18 77 den cep telefonları ve sabit telefonlardan yapılacak tüm aramalara cevap vermeyi planlıyoruz. Çağrı merkezi 684 75 00 numaradan çalışmaya başladı 444 lü numarada kısa sürede kullanılmaya başlayacak" dedi.

Çağrı merkezini arayan vatandaşlara alanlarında uzman olan ve bu işin eğitimini almış görevlilerce hizmet verildiğini de sözlerine ekleyen Baysan; "Çağrı merkezini arayan vatandaşlarımız belediyeye olan borçlarını da sorgulatabilecekler, su fatura bedellerini de öğrenebilecekler, emlak ve çevre temizlik vergilerini de belediyeye kadar gelmeden öğrenebilecekler. Ayrıca belediye ile ilgili olarak her türlü şikayeti bu çağrı merkezi üzerinden iletip takibini de yine bu merkez aracılığı ile yapabilecekler. Vatandaşlarımız dilerse bir belediye yetkilisi ile görüşmek için de bu merkezi kullanabilecekler. Ben dahil herkesi çağrı merkezi aracılığı ile arayabilirler, görüşebilirler" şeklinde konuştu.

Kısa süre önce hizmete giren çağrı merkezine gelen telefonlar arasında ise en çok Mayıs ayı sonuna kadar ilk taksitlerinin ödenmesi gereken Emlak Vergileri ve Çevre Temizlik Vergileri ile ilgili soruların geldiği kaydedildi.