info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi Makine Parkurunu Genişletiyor

Yeni iş makineleri Cumhuriyet Meydanında sergilenmeye başladı

Çorlu Belediyesi hizmetlerini daha etkin ve verimli sürdürebilmek amacıyla araç takviyesine devam ediyor.

Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) yeni  sipariş verilen 1 greyder, 2 beko loader, 1 finişer, 1 silindir ve 1 minibüs, Çorlu Belediyesi'ne teslim edildi.

Yeni iş makineleri Cumhuriyet Meydanında sergilenmeye başladı. Vatandaşların da yeni alınan iş makinesi ve araçlara ilgisi de yoğun oldu. Yeni iş makinelerinin teslim alınmasının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile Başkan Yardımcıları; Ahmet Sarıkurt ve Erdoğan Demirci de yerinde incelemelerde bulundu. İlk test sürüşünün ardından iş makineleri hakkında bilgiler veren Başkan Baysan, "Görmüş olduğunuz 2 adet beko loader, 2 adet Bomag marka silindir, 1 adet CAT 140 M greyder, 1 adet Vögele marka finişer, 1 adet Ford transit zabıta minibüsünü Devlet Malzeme Ofisi'nden aldık.

Bu araçların alınmasıyla gerek iş bakımından gerekse araç parkurunun zenginleşmesi bakımından büyük bir rahatlama olmuştur, diye konuştu. 2011 yılında yol yapım ve asfaltlama çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdürüleceğini söyleyen Baysan, "Havaların ısınmasıyla bu yıl en büyük hedefimiz alt yapı yaptığımız bölgelerde asfaltlama çalışmalarına başlayıp kısa sürede bitirmektir, dedi.