info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi ne yeni araçlar alındı.

Çorlu Belediyesi nin hizmetlerinde kullanılmak üzere Devlet Malzeme Ofisi nden sipariş edilen 3 adet Beko Loader teslim edildi.

Yeni Beko Loaderlerin altyapı çalışmalarında kazma ve yükleme gibi önemli fonksiyonları bulunuyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bütçesinden alınan Beko Loaderlerin ikisi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü nde biri de Park ve Bahçeler Müdürlüğü nün çalışmalarında kullanılacak.

Belediye şantiyesinde yapılan ilk test sürüşünden sonra açıklamalarda bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hasan Güngör, "Ağustos ayında aldığımız iş makineleri belediyemizin hizmetlerinde kullanılmaya başlandı. Bu araçlar Devlet Malzeme Ofisi nden bir kalemde alınan en yüksek bedele sahiptir. Yeni gelen araçlarla hizmet kapasitemizde ciddi bir artış oldu. Sipariş ettiğimiz kamyon, kamyonet ve binek otomobillerin teslim edilmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Araçlar üzerinde teknik incelemeler yapılırken Encümen Üyesi Erdoğan Demirci da hazır bulundu. Makine operatörleriyle sohbet eden Demirci, iş makinesini kullanacak personelin çalışmalar esnasında edinecekleri deneyimleri raporlandırarak Beko Loaderlerin yetkili servisiyle paylaşmalarını istedi. İlk testlerden geçirilen Beko Loaderler Atatürk Meydanı nda sergilenmeye başlandı.